2777
2789
عنوان

مشکل زنانه لطفا بیاین .

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 27 پست
من باردارم و دو هفته پیش عفونت قارچی شدو و شدیدا خارش داشتم جوری که نمیتونستم بشینم درست دوتا پماد ...

برا من عفونت نیس زخم دهانه رحمه😭

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
برا من عفونت نیس زخم دهانه رحمه😭

زخم رو خداروشکر تا حالا تجربه نکردم، ولی میدونم باید فریز بشه حتما پیش دکتر خوبی برو 

خاهر منم بعد از ازدواج به این مشکل خورد و خوب فریز نشده بود بعد زایمان طبیعی مشکلش عود کرد و تبدیل شد به پلیپ اگر درست بگم و ی شب در حد مرگ دور از جونت خونریزی شد و کارش به جراحی رسید 

حالا خودش اینجوری میگه شایدم از اون زخم نبوده 

ولی حتما درمانش کن چون واقعا اینجور درد ها خیلی اذیت و رومخه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم عسلش باید حتما عسل درست حسابی و مطمئن باشه حتما حتما

حتی اگه ۱۰ درصدش عسل باشه کارشو میکنه عزیزم منم از همین معمولیا استفاده میکنم و خیلی تاثیر داشته

لطفا درخواست دوستی ندید
عزیزم جسارتا شما تو رابطه از بزاق دهان استفاده نمیکنید ؟ چون این عفونت و زخم رو بدت میکنه  خود ...

نه اکثرا هم کا ندون استفاده می‌کنیم. 

آره برا ۹ صب از ی دکتر دیگه وست گرفتم جواب پاپ اسمیرمم ببرم برم حدا کنه با دارو حل بشه نیازی ب فریز نباشه

شاید قارچ باشه

نی نی یار تو رو خدا منو لغو کاربری نکن این سایت رو خیلی دوست دارم کاربری سوممه ❤️ یا ربیم الله شکر 🥰تبریز مارالیام🥰 بر قامت دلربای مهدی صلوات. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

پماد واژینال ضد قارچ استفاده کن یه هفته ای خوب میشی

نی نی یار تو رو خدا منو لغو کاربری نکن این سایت رو خیلی دوست دارم کاربری سوممه ❤️ یا ربیم الله شکر 🥰تبریز مارالیام🥰 بر قامت دلربای مهدی صلوات. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
شاید قارچ باشه

نمیدونم ولی دکتر بد معاینه گفت زخم دهانه رحمه هر دوبار ک رفتم معینه کرد اینو گفت پاپ اسمیر دادم فردا از ی دکتر دیگه وقت گرفتم قرار ببرم برم ببینم اون چی میگه

فقط کلارومازول استفاده کردم اونم فایده نداشت

پماد کلوتریمازول ۲درصد عالی دکتر برای زخم دهانه رحم تجویز کرده بود 

پماد کلوتریمازول ۲درصد عالی دکتر برای زخم دهانه رحم تجویز کرده بود 

بذا فردا برم شاید نوشت اگه دارو داد اونو استفاده کنم اثر نداش همینو میگیرم