توروخدا دعا کنید امروز با خبر سلامتی بابام خوشحال بشم
قراره بره آندوسکوپی و کلونوسکوپی
من شهر دورم و از استرس دارم میمیرم
براش دعا کنید حالش خوب بشه
برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست..! و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه است..آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند ! ـــ🗞دکتر شریعتی📨ـــ
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آندوسکوپی و کولونوسکوپی چیز خطرناکی نیست من انجام دادم
میدونم چیزی نیس
مدتیه خودش حالش خوب نیس از اون میترسم
برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست..! و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه است..آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند ! ـــ🗞دکتر شریعتی📨ـــ
انشلا ک خوبه ..ایت الکرسی بخون عزیزم....و اگ تونستی ۱۰۰۰حمد نذر امام زمان کن
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم
منم از دعای بچه های اینجا جواب گرفتم ایشالا که خیره عزیزم صلوات فرستادم به نیت عافیت پدرت خبر ...
ممنون مهربون حتما