2777
2789

من اوایل به دلیل زردی بچه و خودمم حالم خوب نبود به بچه شیرخشک دادم،ولی الان نزدیکه ۳ ماهشه و میخوام شیر خودمو بهش بدم.شیرم خیلی کمه،بخاطر همین درست حسابی سینه رو نمیگیره،کسی تجربه ای داره؟؟

بچه من اوایل خوب سینه نمیگرفت بعد مادرشوهرم گفت گشنه میمونه بهش شیر خسک داد دیگه هیچوقت سینمو نگرفت تا ی ماه بزور روزی یبار دوبار دادمش بعدش دیگه نخورد ولی اگه بچه شما سینه میگیره در روز خیلی بزارید دهنش تا شیرتون زیاد بشه

برام دعا کنید مستقل بشم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گهواره رو نصب کن .اونجا سوالت رو بپرس کلی مامان هست .

هرسوالی درمورد بچه داری و ......اینا داری بپرس 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

مگه شیر دارید؟من فقط سه روز ندادم شیرم کامل خشک شد البته قبلش هم شیر آنچنانی نداشتم 

اره هنوز شیر دارم،الانم قرص لاکتاول و دومپریدون میخورم تا زیاد بشه بلکه بچه بخوره،من وقتی راه میرم سینمو میگیره،اگه بشینم نمیخوره دیگه!! 

بچه من اوایل خوب سینه نمیگرفت بعد مادرشوهرم گفت گشنه میمونه بهش شیر خسک داد دیگه هیچوقت سینمو نگرفت ...

منم توی بیمارستان انقد مادر شوهرم گفت این بچه گشنشه که گریه میکنه،آخر دیگه بهش شیر خشک دادم،وگرنه نمیخواستم اصلا شیر خشک بدم 

منم توی بیمارستان انقد مادر شوهرم گفت این بچه گشنشه که گریه میکنه،آخر دیگه بهش شیر خشک دادم،وگرنه نم ...

اووف واقعا همین حرفا باعث شد من دوسال حرص بخورم برای بچم ..اگه صبر میکرد بچه گشنه میشد شیر میخورد ..و بچه اولم بود تا سه روز شیر نداشتم ولی دیگه خودم کم تجربه بودم ب اونا اعتماد کردم 

برام دعا کنید مستقل بشم❤
اره هنوز شیر دارم،الانم قرص لاکتاول و دومپریدون میخورم تا زیاد بشه بلکه بچه بخوره،من وقتی راه میرم س ...

من چند روز اول شیرم نیومد بچه هم زردی داشت شیر قطره قطره بود ولی کم بود و شیر خشک دادم بچه زردیش بالا نره بعد به کمک شیر افزا و دلستر و عرق چی و چی یکم شیر اومد ولی بچه فقط یه سینه رو گرفت و سیر نمیشد  انگار آب تا شیر منم یر خشک دادم دیگه الان سه ماه و نیمه اشه

منم توی بیمارستان انقد مادر شوهرم گفت این بچه گشنشه که گریه میکنه،آخر دیگه بهش شیر خشک دادم،وگرنه نم ...

خیلی هم کار خوبی کردین شیر نمی‌دادیم زردی بالا می‌رفت خدایی نکرده اتفاقی میوفتاد. بعدش نخوره کاریش نمیشه کرد خواهرزاده من نخورد تا ۴۰ روز هم تلاش کرد بچه جیغ میزد از گشنگی ولی شیر مادرش رو نمی‌خورد شیر یکی از آشناهاشون رو می‌خورد. آخر سر مجبور شد شیر خشک بده

خیلی هم کار خوبی کردین شیر نمی‌دادیم زردی بالا می‌رفت خدایی نکرده اتفاقی میوفتاد. بعدش نخوره کاریش ن ...

از شیر خشک بدم نمیاد،بچه جون میگیره،قشنگ سیر میشه،ولی به نظرم اگه شیر مادر بخوره چون به مادر وابسته میشه به حرفاشم گوش میده و بچه خوبی میشه

از شیر خشک بدم نمیاد،بچه جون میگیره،قشنگ سیر میشه،ولی به نظرم اگه شیر مادر بخوره چون به مادر وابسته ...

اصلا ربطی نداره البته که شیر مادر بهتره اولا هزینه نداره دوما همیشه در دسترس هست ولی وابستگی و اینا ربطی به شیر خشک یا مادر نداره .الان دختر من ۳.۵ ماهه است قشنگ معلومه وابسته من هست خیلی هم بغلش نمیکنم ولی تا منو میبینه میخنده من و باباش کنارش باشیم فقط نگاهش به چشمای منه البته فعلا اینطوریه مطمئنم بزرگ بشه بابایی میشه چون من سعی خواهم کرد ادب و تربیت یادش بدم باباش لوسش خواهد کرد