2777
2789
عنوان

خیلی دوست دارم بچه بیارم اما از ایناش میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 63 پست
مثلا شنیدم هررزو چرب کنی شکمتو ترکات خ کمتر میشه. برای سینه چطور؟ باید چیکار کرد که بعد از شیردهی اف ...

من بچه دار شدم ولی چون تو دوران بارداری سالم خوری داشتم و‌کلن سالم خوری دارم وزنم فقط 8کیلو زیاد شد بعد زایمان در عرض چند ماه به وضعیت قبل برگشتم شکمم هم زیاد بزرگ‌نشد تو پهلو هام بود و ترکم خیلی کم بغل پهلو هام فقط دارم .الآنم شکمم تخت تخت .خدا شاهده هیچ‌کس باور نمیکنه زایمان داشتم چون دوران بارداری خودمو‌ول نکردم و پر خوری نکردم کلن تو زندگیم چیزای مضر خیییلی کم مصرف میکنم واقعا روی جنس پوست و افتادگیش اثر داره .

برای چی آنقدر دعوا دارید با اسی ؟ خب واقعا دغدغه فکری خیلیا این چیزاس قرار نیست چون مادر بشیم همه ...

چون مغزشون بسته س همیشه نیمه خالی لیوانو میبینن

اخه چیکار دارین ب اینده بچه من. سوالی ک پرسیدم ج بدین . حالم نمیکنن باموضوع سوالم سرت تو کارت خودت باشه برو بیرون از تاپیک

اینجور آدمان ک همیشه دیگرانو قضاوت میکنن و خیری از زندگیا خودشون نمیبینن. برای همینه همیشه منفی نگرن :)

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکمت که ترک میخوره ولی اگه الان لاغر باشی بعد حاملگی ترکا زیاد مشخص نیست شیردهی هم تا ۵ ماه شیر بدی کافیه بعدش شیر خشک بده تا سینه ها آویزون و شل نشن

بعد با یه دونه بچه زیاد تغییر نمیکنی

نمیدونم چرا اینقدر گارد دارین من کلا 22 سال سن دارم و میخام بارداریم و بعد بارداریم مث خیلی از خانو ...

ترک و ..بیشتر ارثیه و بستگی به جنس پوست داره البته اگه وزن تقریبا ثابت باشه ترک‌ ایجاد نمیشه .من کلن تو‌زندگیم چندین ساله وزنم ثابته ترک هم فقطخیلی کم چند تا داخل پهلوهام بخاطر بارداری .ولی روی خود شکم و سینه و رون....آصلن فرقی نکرده .میگم بستگی به خودت و سبک زندگیت داره سعی کن تو بارداری و کلن تو‌زندگیم مواد غذایی سالم مصرف کنی

اسی هرکی گفت ترک نمیخوره و کرم و لوسیون موثره و سینه شل نمیشه دروغ میگه

من الان عکس عروسیم جلومه شب عروسی سوتین نپوشیدم سینه هام عالیه سفت و قشنگ 

اما بعد بچه شل شده اومده پایین

تازه شش ماه شیر خودمو دادم بعدش شیرخشک

شکمت که ترک میخوره ولی اگه الان لاغر باشی بعد حاملگی ترکا زیاد مشخص نیست شیردهی هم تا ۵ ماه شیر بدی ...

ن الان 55 کیلوم یکم شکم دارم

واقعا تاثیر داره؟ یعنی شیردهی بعد از 5ماهگی باعث میشه سینه ها افتاده بشه؟

ترک و ..بیشتر ارثیه و بستگی به جنس پوست داره البته اگه وزن تقریبا ثابت باشه ترک‌ ایجاد نمیشه .من کلن ...

مرسی عزیزدلم. درست میگی اونک سبک زندگی از همه چیز اهمیتش بیشتره

تو هیچ روغنی نزدی؟ سینه هات چی نیوفتادن یا  کار مفید خاصی انجام دادی؟

ن الان 55 کیلوم یکم شکم دارم واقعا تاثیر داره؟ یعنی شیردهی بعد از 5ماهگی باعث میشه سینه ها افتاده ب ...

خیلی تاثیر داره خوبه که لاغری ترک زیاد نمیخوری

شیردهی طولانی بله باعث شلی میشه فکر کن دو سال یه بچه دائم ازت آویزون باشه شب و روز هر چیم بزرگتر میشه شیر بیشتری میخواد

من مجرد بودم هم یکم ترک داشتم و خیلیم ناراحت بودم . اما عجیب ترکهای بارداری ام رو دوست دارم .‌چون یادم میندازه ک باردار شدم مادر شدم . مادر ک بشی عشق بچه همه چیز رو از یادت میبره 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
مرسی عزیزدلم. درست میگی اونک سبک زندگی از همه چیز اهمیتش بیشتره تو هیچ روغنی نزدی؟ سینه هات چی نیوف ...

من نه هیچ روغنی نزدم چون آصلن تو‌ فکر این چیزا نبودم ولی خدا را شکر با اینکه وزنم بچم سه کیلو خورده ای بود زیاد شکمم آصلن بزرگ نشد چون خودمم از مایه شکمم تخت بود..ولی سینه ها خوب یه مقدار افتاده شدن ولی نه خیلی زیاد چون سینه هامم زیاد بزرگ‌نشدن 

نمیدونم چرا اینقدر گارد دارین من کلا 22 سال سن دارم و میخام بارداریم و بعد بارداریم مث خیلی از خانو ...

چون اینا جزئی از زندگی شماست و شما بعنوان یک خانوم وقتی مقابله می‌کنی یعنی باور داری این یک عیب توی بدنته. 

مثل پیری. الان کی تونسته جلوی پیری رو بگیره 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

من نه هیچ روغنی نزدم چون آصلن تو‌ فکر این چیزا نبودم ولی خدا را شکر با اینکه وزنم بچم سه کیلو خورده ...

خب من الان سایز ۶۵-۷۰م مسلما دوران شیردهی بزرگ میشن بعدم افتاده .شما حتما سایزت از اول کوچیک نبوده ک زیاد فرق نکردن

چون اینا جزئی از زندگی شماست و شما بعنوان یک خانوم وقتی مقابله می‌کنی یعنی باور داری این یک عیب توی ...

مقابله نیست عزیزدلم

آدم باید مواظب سلامت و زیباییش باشه. اونک هرچی سن میره بالا دیگ یک بچه ۲سالم میدونه بدنت افت میکنه

ولی من بحثم واسه چندسال دیگس ک اگ عمری بود  تا حدی بتونم جلوگیری کنم از ترکای پوستی یا افتادگی سینه

مشکل شما اینه اصل سوال منو ندیدی و دنبال اینی از دیگران عیب بگیری

اینم بدون تو هرچی بیشتر ب خودت اهمیت بدی زندگی بهتری داری و دیگرانم بیشتر بهت اهمیت میدن :)