2777
2789

بیا من بهت بگم

دردش مثل درد معده ک یهو میاد سراغت مخصوصا نصف شب یا خوردن غذای چرب یا گوشتی . دردش یا زیر سینه دقیقا وسطه یا سمت راست . گاهی ب کمرت میزنه دردش حتما یک سونو بده خیالتو راحت کن . با مسکن آروم نمیشه فقط بلید بالا بیاری یا اونقدر باد گلو بزنی تا بهتر بشی 

این نیز بگذرد . . .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زندایی مامان من داشت من بچه بودم یادمه مامانم میرفت تندتند سر میزد منم میبرد،دردش مثل معده درد بود یادمه میگفت اوایل فکر میکردم معدم درد میکنه بعد کلی آزمایش میفهمن صفراشه حالا نمیدونم سنگ بوده یا چیز دگ یادمه چند وقت بعدش عمل کرد 

زندایی مامان من داشت من بچه بودم یادمه مامانم میرفت تندتند سر میزد منم میبرد،دردش مثل معده درد بود ی ...

اره دفیفا مادر منم معدشه هممون رو هم نگدان کرده ی دکتر خوب وقت گرفتیم برای یکشنبه خدا کنه چیز جدی نباشه دعا میکنی براش لطفا🥲

سلام من دارم سوزش سرمعده که به پشت میزن دردش.حالت پری شکم دردش بامسکن خوب نمیشه.بعد خوردن غذای چرب تشدید میشه وسط شب هم معمولا میاد سراغت.باسونوشکم متوجه شدم

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
اره دفیفا مادر منم معدشه هممون رو هم نگدان کرده ی دکتر خوب وقت گرفتیم برای یکشنبه خدا کنه چیز جدی نب ...

ان شاءالله چیز مهمی نیست،نگران نباش نهایت اخرش عمل میکنن دگ نگرانی نداره ک 

اره دقیقا همین علائمه خدا کنه معده نباشه فقط

من هرچی دکتر میرفتم همه میگفتن معده هست چون وسط سینه بود و دکترا میگفتن صفرا باید فقط سمن راست باشه دردش . خودم رفتم سونو دادم دیدم کیسه صفرا پره سنگه . یکسال همه جور درمان گیاهی و پزشکی رو انجام دادم فایده نداشت آخر عمل کردم راحت شدم خداروشکر . فقط اگر صفرا بود و نیاز ب عمل بود دکتر خوب و با تجربه عمل کن

این نیز بگذرد . . .

عزیزم برا شما درداش همیشگی بود یا مثلا هراز گاهی درد میگرفت ؟

هر از گاهی ... اولاش دیر به دیر بعد کم کم زود به زود دیگه آخراش با هر غذا خوردن مینرسیدم غذا بخورم دوباره دردم شروع بشه . خوردن غذای چرب بادمجون . کباب . تخم مرغ آب‌پز ک از همه بدتر بود . اگر همیشگی باشه ممکنه سنگ توی مجرات باشه . حتما صبح یک سونو برو خیالتو راحت کن

این نیز بگذرد . . .