2777
2789
عنوان

حاجت دارها بیان

456 بازدید | 78 پست

✅️آیت الله بهاءالدینی ره: سه‌ چیز برای #حل_معضلات_و_گرفتاری خیلی مؤثر است:

1⃣اولی، کشتن گوسفند؛ کسانی که تمکن مالی دارند، گوسفند ذبح کنند و به فقرا بدهند. کشتن گوسفند و خون‌ ریختن خیلی از بلاها را رفع می‌‌کند.

2⃣دومی، حدیث کساء است. «و ادفعوا أمواج البلاء بالدّعاء»

3⃣سومی هم، چهارده‌هزار مرتبه صلوات فرستادن است. حالا چهارده‌هزار مرتبه را چندنفر یا در چند جلسه بفرستند فرقی نمی‌کند. 

دوستان هرچندتا  که دوست دارید صلوات و یا حدیث کسا  اعلام کنید

اندازه یه پول نون هم صدقه نیت کنید بعدا بندازید صندوق صدقات 

اگر تو گروهمون یکیمون هم به حاجتش برسه بقیه هم حاجت روا میشن چون خدا  کار گروهی رو دوست داره و استجابت رو در جمع قرار  داده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۰۰صلوات 

واسه منم دعا کنید خدابهم پسرسالم وصالح بده

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته

100 تا صلوات

یک حدیث کساء 

دوستان خیلی وقته اینجا میگم دعا کنین دشمنام دیگه نتونن اذیتم کنن، الان دیگه لب پرتگاه هستم و دشمنام خیلی جدی شدن تو رو خدا دعا کنین خدا نابودشون کنه

لایکم کنین تا منم دعاتون کنم

۵ تا صلوات ی حدیث کسا

خیلی التناس دعا

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

100 تا صلوات 

چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم...مگر دشمن کند این‌ها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم...