2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو اینستاگرام از این پیجmantoaysen  مانتو شلوار اداری جنس فیونا خریدم و خیلی راضی بودم. تقریبا 8 ماهه دارم روزانه میپوشمش و هنوز مثل روز اولشه. البته خودمم خیلی خوب نگهداری میکنم ازش.

کاری که خریدم هم جنس پارچش عالیه، هم دوختش تمیزه و هم قیمتش نسبت به کیفیت کار مناسب بود. نمونه هایی که تو خیابون 7 تیر بالای 3.000.000 پولشه 1.200.000 تومن میفروشن.

اگه تو انتخاب سایز هم مشکل دارید ادمینشون صبورانه کمک میکنه تا بهترین سایزو انتخاب کنید، حتی تعویض سایز هم دارن.

اگرم سختتونه آنلاین خرید کنید میتونید حضوری برید. تو بازار تهران فروشگاه و سایت هم دارن، آدرس سایشتون رو هم میذارم براتون میتونید مدلاشونو ببینید.

https://mantoaysen.ir/product-category/مانتو-اداری/

من تو اینستاگرام از این پیج mantoaysen  مانتو شلوار اداری جنس فیونا خریدم و خیلی راضی بود ...

منم به توصیه الهام عزیز از این فروشگاه خرید کردم. انصافا کیفیتشون و قیمتشونو هیچ جا ندیدم.

اول از تو سایتشون صفحه مانتو اداری مدلارو دیدم بعد حضوری رفتم فروشگاهشون تو بازار تهران خرید کردم.

پول داشتم از هر مدل همه رنگشو میخریدم