2777
2789
عنوان

اگه همکار آقام...

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 50 پست
تا الان نرفتم ولی خب خیلی پیش میاد ک همکارای خانم با آقا برمیگردن من روم نمیشه ازشون بپرسم عقب میشین ...

جلو خیلی بده به نظرم 

من تا الان هرچی خانوم دیدم که با همکاراش برگشته پشت نشسته

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 
مگه شوهرت نمیدونه 🤨

چرا میدونه من آبم بخورم اول ب اون میگم هیچی نمیگه ولی یه خورده غیرتیه صحنه ی بدیه ببینه زنش کنار یه آقای همسن خودش نشسته دیگه

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه سن بالا داری شوهر داری  جلوهم بشینی اشکال ندارد

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
چرا میدونه من آبم بخورم اول ب اون میگم هیچی نمیگه ولی یه خورده غیرتیه صحنه ی بدیه ببینه زنش کنار یه ...

خب واقعا یه جوریه جلو نشستن . مگه اینکه ادم خیلی صمیمی باشه

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 
اگه سن بالا داری شوهر داری  جلوهم بشینی اشکال ندارد

خودم ده ی هفتادیم همکارام هم همینطور

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

بابا عقب زشتهه مگه راننده ی باباته داره لطف می کنه می رسونه بی ادبیه!

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

خودم ده ی هفتادیم همکارام هم همینطور

مجردی

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
ینی الان فکر کردی یه خانوم پنجاه ساله تاپیک زده؟

نه فکر کردمبالای ۳۰

منم ب همین فکر میکنم هیچ جوری نمیشه سوار شد😂فکر کن شوهرم منو ببینه😂همه ی همکارام جوونن عقب هم بشین ...

چرا باید زشت باشه درک نمیکنم؟؟وقتی شوهرت خوشش نمیاد خودت کرم داری

من ماشين برادرشوهرمم تنها بودم عقب نشستم

طرف باهاش هفت پشت غریبس دیگ اینم انگار سوال پرسیدن داره معلومه باید عقب بشینه 

حالا شما مث من برادر شوهرمونه بازم میریم عقب