2777
2789
عنوان

اگه همکار آقام...

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 50 پست

سوالت برام عجیبه 

من حجاب متوسط دارم

دین و مذهب و محرم و نامحرم هم کاری ندارم

ولی یه چهارچوبی دارم 

اولا هیچوقت سوار ماشین همکارم نمیشم

اگر بشم هم عقب میشینم

فقط تو ماشین کسی جلو میشینم که خیلی باهاش صمیمی باشم و خیلی با شوهرم صمیمی باشه

پزشک عمومی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا میدونه من آبم بخورم اول ب اون میگم هیچی نمیگه ولی یه خورده غیرتیه صحنه ی بدیه ببینه زنش کنار یه ...

سلام اصلا  ماشین همکار آقا سوار نشین 

یا با ماشین همکار خانم و یا تاکسی 

موفق باشید 

لطفا برایم دعا کنید                                                 سپاس

سوالت برام عجیبه  من حجاب متوسط دارم دین و مذهب و محرم و نامحرم هم کاری ندارم ولی یه چهارچوب ...

هرچی بگی از بعضی چادریا برمیاد بخدا ...معلومه شوهرش بدش میاد خودش دوسدارع خودش و نشون بده بره سوار ماشینشون شه 

یعنی چی همه میگید مگه رانندس..همکاره که باشه

استارتر عزیز زندگی خودتو خراب نکن چون اصلا خوبیت نداره تازه شوهرتم خیلی ناراحت میشه صمیمیت زیاد هم خوب نیست...یکی از همکارای همسرم حدودا ۵۳سالشه خونشون نزدیک خونه ماس هرموقع با شوهرم بیاد عقب میشینه حالا خوبه همسرم ناراحت بشه بگه مگه من رانندم خانومه هم همسن مادرشوهرمه

یعنی چی همه میگید مگه رانندس..همکاره که باشه استارتر عزیز زندگی خودتو خراب نکن چون اصلا خوبیت نداره ...

دقیقا درست میگی دلیلی نداره طرف ناراحت شه انگار چیه بابا ب نظر من این خانم خودش کرم داره دوسدارع جلوبشینه

طرف باهاش هفت پشت غریبس دیگ اینم انگار سوال پرسیدن داره معلومه باید عقب بشینه  حالا شما مث من ...

اصلا خوشم نمیاد همکار هم باشه آنقدر راحتی کنن که سوار ماشین هم شن بخدا خیانت و اینا بیشتر از اینجا شروع میشه 

اونم اگه هردو متاهل باشند طرف معلومه شوهرش هم خوشش نمیاد چ اسراری هم داره سوار شه اونم جلو

اولا که نباید اصلا بری باهاش 

دوما اگر هم رفتی حتما عقب بشینی هیچ هم ناراحت نمیشه اگر ناراحت بشه مشکل از خودشه 

من که با برادرشوهر یا دامادمون جایی برم عقب میشینم 

باورم نمیشه چادری هستی همچین سوالی میکنی 

اولا که نباید اصلا بری باهاش  دوما اگر هم رفتی حتما عقب بشینی هیچ هم ناراحت نمیشه اگر ناراحت ب ...

بعضی چادریا آنقدر خرابن بخدا حالا منظورم استاترنیست

با چشم دیدم 

مجردی

ن متاهل

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
چرا باید زشت باشه درک نمیکنم؟؟وقتی شوهرت خوشش نمیاد خودت کرم داری

ممنون از این همه ادب

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️