2777
2789

تا دو روز دیگ وعده نزدیک  میمیری

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امید ب زندگی فقط خودت وسلام

چیکار کنم خب😂

ما که هر آرزویی کردیم نشد

حداقل مرگ که حقه

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

برات تجویز میکنم فردا چند ساعت پیاده روی کنی آهنگ بزاری پاشی برقصی جلوی آینه شکلک در بیاری زنگ بزنی به اونایی که دوسشون داری بگی دوستون دارم یه ساعت با خدا حرف بزن و برای اونایی که میشناسی خیر و برکت و خوشبختی بخواه ... حال خودت هم در عرض چند وقت عالی میشه

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
برات تجویز میکنم فردا چند ساعت پیاده روی کنی آهنگ بزاری پاشی برقصی جلوی آینه شکلک در بیاری زنگ بزنی ...

من ن کسی رو دوست دارم ن کسی منو دوست داره 

من اگ پیاده روی کنم گم میشم در این حد بدبختم  ختک تو سرم هیچی برام تجویز نکن 

من ن کسی رو دوست دارم ن کسی منو دوست داره  من اگ پیاده روی کنم گم میشم در این حد بدبختم  ...

یعنی خواهر برادر ننه بابا دوست هیشکی رو دوس نداری

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است

خودتو دوست داشته باش دیگرانم دوست خواهند داست

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌