2777
2789
عنوان

دعوای منو پدر شوهرم😑

520 بازدید | 24 پست

امشب دعوام شد باهاش 

چون هیچکاری نمیکنه 

۳سال ازدواج کردم شوهرم بیکاره

دستشو نمیگیره کمکش کنه

منم دعوام شد باهاش گفتم میدونستی ایجور زن نمیگرفتید براش

الانم چاره چیه جز کمک کردنت‌

میگ به من مربوط نیست من هیچ کاری نمیکنم 

یکارم نکن از خونم بندازمتون بیرون

ایقدر گریه کردم ک نگو

ک اینقدر حقیر شم‌ منت ی خونه ۵۰ متری بزنه توسرم

😞شوهرمم بیکاره پایه یک داره درتوان باباش هست ماشین بخره براش ولی اینکارو نمیکنه دوتا پسرن

میگ ب من مربوط نیس درس میخوندن ک الان کار نخان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای هنر ایشون که کار هست خب بره پیدا کنه ‌ . اینکه کار پیدا نکنه با اینکه تنبلی کنه به امید اینکه باباش داره زمین تا آسمون تفاوتشه. منم اگر می‌دیدم بچم تکون نمیخوره ولی توقعات فضایی داره براش کاری نمیکردم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
برای هنر ایشون که کار هست خب بره پیدا کنه ‌ . اینکه کار پیدا نکنه با اینکه تنبلی کنه به امید ای ...

چند وخت یبار رو ماشین این و اون میره کار

ولی میگ ما دونفریم حداقل ماشین از خودمون باشه ک اذیت نشیم

اخه کارفرما برا پول دادن خیلی اذیت میکنن 

چرا شغل دیگه رو امتحان نمیکنه همسرت

چون دیگ سنش زیاد۳۴ سالشه فرصتی نداره برا دوباره مسیرو رفتن

چندسالم دنبال اینکار گواهینامه اینا گرفته رفته دیده یادگرفته کارمبارو حالا ماشین میخاد نمیخره براشون ن فقط شوهرم حتی برا برادرشم ک همین دوتارم داره

چند وخت یبار رو ماشین این و اون میره کار ولی میگ ما دونفریم حداقل ماشین از خودمون باشه ک اذیت نشیم ...

میفهمم عزیزم ولی پول خودشه متأسفانه همه پدر و مادرا نمیگن سرمایه بدیم بچمون که .میگن بما چه. بهشون بگین ماشین بخره منتها به اسم پدر شوهر و اونام شریک شن.ببین چی میگن 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
میفهمم عزیزم ولی پول خودشه متأسفانه همه پدر و مادرت نمیگن سرمایه بدیم بچمون که .میگن بما چه. بهشون ب ...

مادرش سهم خودشو داده

ولی پدره مدام میگ ب من چ نمیدم شما اصلا بچه ها من نیستید اصلا هیج جوره قبول نداره ک شغل پسر وظیفه خانوادس مثل جهاز دختر

بی عرضگی شوهرتون را به پای پدرشوهرت نذار عزیزم .

کاش مرد اهل کارباشه حاضره کلفتی کنه ک یه لقمه نون بیاره .شوهرت باعرض معذرت خیلی پررو و تنبله‌ .حق. کاملا با پدرشوهرته

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
  مادرش سهم خودشو داده ولی پدره مدام میگ ب من چ نمیدم شما اصلا بچه ها من نیستید اصلا هی ...

شوهرت دیگه ۳۴ سالشه دیگه باید مستقل باشه نمیشه توقع کرد. مادرشم وظیفشو انجام داده ، پدرشم به هر دلیلی نمیخوان سرمایه بده. اگر مسکن و عروسی و پول برای شروع زندگی بهتون قبلا دادن دیگه توقع ساپورت مالی تو کل سالهای عمرمون از پدر و مادر زیادیه