2777
2789
عنوان

دعوای منو پدر شوهرم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 24 پست
بی عرضگی شوهرتون را به پای پدرشوهرت نذار عزیزم . کاش مرد اهل کارباشه حاضره کلفتی کنه ک یه لقمه نون ...

الان تکلیف من چیه این وسط اخه 

گیر کردم بین اینا 

خسته شدم 😞

من میدونم تنبل بود اصلا دنبال کار نبود

ولی الان چند وخته میگ میخام برم سرکار نمیتونم دیگ

از بس تو رفاه و راحتی بزرگ شده میدونم توقعش نابجا ولی چاره چیه وقتی میشه یکار کرد و نکرد

شوهرت دیگه ۳۴ سالشه دیگه باید مستقل باشه نمیشه توقع کرد. مادرشم وظیفشو انجام داده ، پدرشم به هر دلیل ...

ن مسکن ک نداده درواقع تو خونش میشینیم تا زمانی خونه ما نیست

عروسیم برامون نگرف

بزور ی تیکه طلا خرید همین

کارخاصب نکرد

حتی جهاز دخترشونم نداده پدره و مامانه وام گرفته خریده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان تکلیف من چیه این وسط اخه  گیر کردم بین اینا  خسته شدم 😞 من میدونم تنبل بو ...

شما خودت انتخابش کردی و ب نوعی انتخابت غلط بوده باید پای اشتباهت بایستی و زورش کنی بره شاگرد مردم بشه.

پدرشوهرت کار خوبی میکنه قدرشو بدون میخواد مرد و قوی بار بیان پسراش ، خودش میدونع مالش را توگور نمیبره ولی فقط میخواد بیشترازاین پررو و تن پرور نشن .شماهم ب جای اینکه بری با پدرشوهرت دعوا کنی بگو براش دعاکنن ی کار ابرومند پیداکنه و دیگه تنبلی را کنار بذاره

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
شما خودت انتخابش کردی و ب نوعی انتخابت غلط بوده باید پای اشتباهت بایستی و زورش کنی بره شاگرد مردم بش ...

نمیدونم منم میخام زنذگیم از این فلاکت در بیاد همین 

شایدم حرفاش درسته 

موقع انتخاب گفتن بنگاه کار میکنه

بعد ازدواج کلا ول کرد

ولی واقعا دیگ تحمل بی پولی ندارم 

چون دیگ سنش زیاد۳۴ سالشه فرصتی نداره برا دوباره مسیرو رفتن چندسالم دنبال اینکار گواهینامه ا ...

ببین زوری که نیست شاید نخواد بخره .... ۳۴ سال هم سن زیادی نیست برای شروع

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است
 نمیدونم منم میخام زنذگیم از این فلاکت در بیاد همین  شایدم حرفاش درسته  موقع انتخ ...

امان ازمرد خودخواه و تنبل 😔 

عزیزم سیاست داشته باش بگو میخوام خودم برم سرکار و سفت و سخت بیوفت دنبال کارپیداکردن شاید ب غیرتش برخورد و ی فکری کرد

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
کاش توبا پدرش دعوا نمیکردی الان اگه پدر شوهرت پسرشو میشناسه و میدونه اهلکار نیست و تنبله راجب توام ...

دیگ خیلی ناراحت بودم ک اینجور گفتم😥

منم ادمم بخدا چقدر بتونم با بی پولی زنذگی کنم دیگ نمیتونم

ازش توقع دارم وقتی عروسی برام نگرف حداقل یکاری برا پسزش کنه