2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون کت و شلوار دامادیشو ب سلیقه مادرش بخره ناراحت میشید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1961 بازدید | 137 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣 مادرشوهرت داشته شوهرتون مسخره میکرده پس 😂😂 وگرنه نمیشه از رو دوست داشتن این بلا رو سر کسی ب ...

ن بابا اهل مسخره کردن نیس

ب خدا سلیقش همینجوری تخمی تخیلیه😂😂😂😂

ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰                      من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂            

اگه سلیقه مادرش خوب نباشه و ب نظرم اهمیت ندن آره ناراحت میشم. همسر منم پوستش سبزه  و خیلی لاغره ولی برای دامادی کت شلوار مشکی رو انتخاب کرد البته نظر منم این بود مشکی انتخاب نکنه ولی چون دیدم مشکی بیشتر دوستداره اصرار نکردم. بعدم آرایشگاه بهش میرسن پوستش روشن تر دیده میشه نگران نباش عزیزم

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...
اگه سلیقه مادرش خوب نباشه و ب نظرم اهمیت ندن آره ناراحت میشم. همسر منم پوستش سبزه  و خیلی لاغره ...

وای اره الان داماد بیشتر از عروس کار داره بخدا پاک سازی و میکاپو مدل مو و اووووو یه دنیا کار دارن گریم میکنن گریممممم

مادرشوهر من  همه خربدای عروسیم رو خودش با خواهرشو دخترش رفتن انحام دادن حتی منو نبردن و فقط از ...

عزیزم ایناهم تالار و فیلمبردار رو خودشون انتخاب کردن سرویسمو خریدن بدم ک ناراحت شدم انگار سرویس من خیراته گفتن اصلأ ما واسه تو نخریدیم با داد و بیداد

موقع عقد کت و شلوار گرفتیم برای داماد که رسم نیست ولی مادرشوهرم جوکی بازی دراورد چون لباس عقدم گرون ...

اینم بود تازه من حلقه جواهر خریدم خیلی گرون شد گفتن برای داماد پلاتین بخرین دیدم گرون تر از طلا درمیاد گفتم پلاتین چیه آبروم میره مردم میگن یه طلا نخرید برای شوهرش پدرم کارت و داده بود دسته من برای خرید گفتم پدرم بشنوه چی میگه 

خلاصه اونجا زیر بار نرفتم صبح قرار گذاشتم‌شوهرمو بردم یه طلا فروشی سریع یه حلقه گرفتم براش فرستادم خونشون نازیییییی همسرم خیلی ساده و مهربونه 😂 برعکس مادر هفت خطش ولی خب گیر عروس افتاد دیگه 

ازدواجمون هم سنتی بود و‌خود مادرشوهرم اومد خواستگاری 🥰

خدا رو شکر یکی عین خودم پیدا شد،شماره خالت رو بده باهاش دوست بشم❤️

فکر کن برای عقدش که می‌خواستند خرید کنن ما بودیم ینی خواهر شوهر و مادرشوهرش با کارت شوهر خود خالم هر چی تو بازار بود خریدن هرچیااااا ینی تو دستای ما هم نایلون خریدشان بود بعد به خالم که میرسیدن نه اینجا برای تو خوب نیست اونجا اینجوری اونجا این مدلی که میخوایم و نداره آخرشم وقت نشد خواهر شوهرش خودش تنها رفت برای عقدش خرید یه لباس دقیقا مال ده سال پیش خرید 

خرید عروسیم که اصلا خالم نبردن خودشون چمدون درست کردن مثلا که میخوایم فلانی با خریدامون سوپرایز شه آخرشم خالم همشو داد به یکی که تو محلشون وضعش خوب نبود 

برای لباس عروس خالم و شوهر خودشون رفتن میخواستن عروسی که خود شوهر خالم پولشو داد کنسل کنن 🥲 آخرشم خواهرشوهرش یه لباس عروس پوشید از لباس خالم سفید تر و پف دار تر پر از سنگ بود یکسره دست داداششو داشت ینی خالم قشنگ بدبخت کرد این خواهره

عزیزم ایناهم تالار و فیلمبردار رو خودشون انتخاب کردن سرویسمو خریدن بدم ک ناراحت شدم انگار سرویس من خ ...

اگر حست اینقدر بده یجوری با سیاست زنونه به همسرت حالی کن ، مثلا چند تا عکس تو تنش بنداز و متوجهش کن،یا بگو کت داماد باید تک باشه وکسی لنگه اش رو نداشته باشه ،این رنگ تن خیلیا هست کاش به چیز خاص بگیریم و از این حرفا👍🏻✌🏻راستی تالار رو گفتی یادم افتاد تالار و ماشین و همه چیزم رو مادرشوهرم و دختر و خواهرش انتخاب کردن،بنظرم یه عمر آرزو داشتن بچشون داماد شه تا حس عروس بودن رو تحربه کنن😄😄😄به من که گذشت ولی خدا ازشون نگذر👍🏻😉

فکر کن برای عقدش که می‌خواستند خرید کنن ما بودیم ینی خواهر شوهر و مادرشوهرش با کارت شوهر خود خالم هر ...

الهی😶میدونی بعضی آدمها اینقدر بیشعوریشون از حد گذشته است که بحث کردن باهاشون توهین به خودته،خانواده شوهر خالت و همسر من هم جز اون دسته هان ،فقط باید تا میشه ازشون دوری کرد و دربرابرشون سکوت کرد تا تو حماقت خودشو غرق باشن،آرزو میکنم هیچکس گیر همچین خانواده ای نیفته ،ان شا الله خالت و خودت هم خوشبخت ترین های زمین باشید ❤️❤️❤️❤️