کت و شلوار مشکی اصلأ بهش نمیاد خودشم میدونه ولی میگه چون مادرم گفته میخرم بد اون روز ک خریدیم چون دعوامون شده بود خیلی حوصله گشت و گذار نداشتیم این ک خریده خیلی گشاد و زشته هرکی عکسشو دید خندید بهش الان دلم میخاد ببریم عوض کنیم ولی میگم لیاقت نداره این ک دلش میخاد سلیقه مادرش باشه چرت برم هزینه کنم
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
من شوهرم موقع عروسی رفت با مادرش و خواهرش مشهد برای خودشون لباس خریدن به منم هیچی نگفتن تنها انتخابم تو عروسی لباس عروسک بود بقیه همه رو خودشون انتخاب کردن😂 اصلااا برام مهم نبوده و نیست مگه چین این مردا که بخاطرشون ناراحت شیم؟
اره خداوکیلی ناراحت میشم 😅 بشخصه هیچوقت اجازه ندادم احدی گند بزنه به اون یه شب خداروشکر همه چیم مطابق میلم عالی پیش رفت.
مهسا هستم یه دوست داشتنیه۴زبونه😍معلم زبان انگلیسی و ترکی استانبولی هستم و دانشجوی ادبیات فرانسه :) همه کار و زندگیم در حال حاضر فرهنگ های مختلف کشوراییه که به زبونشون صحبت میکنم :) 🇹🇷🇺🇸🇨🇵 پ.ن : یکی از اون۴ تا زبون فارسیه البته 😂