2777
2789
عنوان

ترکیب عسل و دارچین برای بارداری

4626 بازدید | 17 پست

بچه ها من این ترکیب رو این ماه خوردم و باردار شدم اصلا باورم نمیشد ک تاثیر داشته یاشه خیلی تعریفشو می شنیدم حتما یکبار هم شده امتحان کنید اقدامی های گل انشالله قسمت شما بشه گفتم چون نتیجه گرفتم شاید یکی مث من باشه سریع باردار بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا دقیق بگو نحوه استفادشو. بعد چندوقت اقدام باردارشدی؟ مشکلتون چی بود که باردار نمیشدی؟

من تنبلی داشتم  شوهرم آزمایش نداده بود  بعد یه مدت رفتم دکتر گف هیچ‌مشکلی نیس ولی ۵ ماه اقدام‌کردم باردار نمی‌شدم  تو نینی سایت سرچ‌میکردم دیدم این عسل دارچین رو تعریف میکنن گفتم بزا امتحان کنم  واقعا شد .... 

فدات بشم حتما انجام میدم شش ماهه اقدامم نشده هنوز 

حتماا این ماه میشی از بعد پریودت شرو کن فقط دارچین رو زیاد نزنی سر قاشق  چای خوری باشه خیلی طبع گرمی داره 

پودر دارچین دیگه؟ یعنی بعد پریودی بخوریم همون ماه به امید خدا اثر میکنه؟

منم ی ماما قدیم تو شهرمون هست با ترکیب گیاهی گرمو ی سری چیزا دیگه خیلیا ک باردار نمیشنو ب لطف خدا باردار کرد،داخل رحمیم هیست داروهاش هم دستش سبکه هم ارزون قیمته،شوهرشم عطاری داره معروفن