2777
2789

من دوساله عروسشون شدم پارسال ک اصن از تاریخش اطلاع نداشتم امسال هم یادم رفت شوهرمم یادش نبود خیلی دوس داشتم تبریک میگفتم 

جاریم یادشه و کیک درست میکنه میبره☹

ذهنتو قشنگ کن دنیات قشنگ میشه😻🦄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا نمیدونن تولد چیه یبار تولد گرفتم اونهم اومدن گفتن خجالت نمیکشی ازدواج کردی تولد میگیری 

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

ن عقد ک بودم برای روز مادر برای مادر شوهزم ی وسیله برقی اشپزخونه گرفتم بعدا دیدم استفاده نمیکنه داده بودش ب جاریم ..‌ برا پدر شوهزمم پیرهن گرفتم نپوشیده بود داده بود ب برادر شوهرم ... دیگه از اون موقع تا الان ک ۱۲ سال گذشته هرگز نخریدم کادو ..‌ تبریکم فقط روز پدر و مادر میگم اونم اگر خونشون باشم نباشم زنگم نمیزتم

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

من بله اونا هم برای من تولد میگیرن البته

ولی کلا خیلی هم حساسن مثلا اگه تولد مادرشوهرمو یادمون بره استغفرالله😂جنگ جهانی دوم میشه یا پدرشوهرم قهر میکنه

اما تو خانواده خودم نه، خیلی ما تولد رو جدی نمیگیریم تو خانوادمون و پدرومادرم هم توقعی ندارن

فرهنگ خانواده ها فرق داره

اما اگه اونا از کار جاریت خوشحال میشن، توصیه میکنم روزش رو توی تقویم گوشیت یادداشت کنه که یادت نره با تبریک تولد نه کسی خودشیرین میشه نه کوچیک

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.

یکبار به همسرم گفتم واس تولد بابات هماهنگ کنیم با خواهرات بریم شب پیششون دور هم باشیم یه کیک هم میگیریم که حالو هوای اونام عوض بشه .وقتی به خواهراش زنگ زد اونا واکنش منفی نشون دادن و نیومدن و گفتن چه کاریه تو این سن و سال

اما ما کیک گرفتیم با یه کادوورفتیم خونه شون خیلی براش جالب بود سورپرایز شد.منم کلی خوشم اومد.

اما بعداز اون هروقت به همسرم پیشنهاد دادم استقبال نکرد.

واس عید و روز پدر براش کادو میگیریم که استفاده میکنه ازشون.

اما به مادرشوهرم تبریک و پول نقد میدم چون سلیقه اشو نمیدونم.

یه بار براش پارچه کت دامنی عیدی خریدم اما هیچ وقت ندیدم و نشنیدم که ازش استفاده کرده باشه

پدرشوهر و مادرشوهرم عاشقه تولدن 😁همیشه براشون میگیریم واونا هم برا منو همسرم میگیرن روزه پدر و روزه مادر هم کادو میدیم و شیرینی اونا هم روزه مرد ب همسرم و روزه زن ب من کادو میدن 😁خودم خوشم نمیاد ولی عادت کردم بینشون و خب احترام میزارن و متقابلا باید صورت بگیره 

سلام نه عزیزم چرا؟

عذر میخوام قصد فضولی نداشتم دیدم شما تو یه تاپیک دیگه از رد کردن خواستگار و یه چیزی شبیه پشیمونی گفته بودید اگه درست یادم مونده باشه خواستم بدونم با همون ازدواج کردید یا نه.

خودم خواستگاری یه خانم رفتم با اینه شرایطم خیلی خوب بود حالا شاید واژه خیلی جالب هم نباشه اما با وجود پیگیری زیاد اون خانم گفت قصد ازدواج نداره و با اینکه پدرشون به بنده گفتن بعدا پیگیری کن اما یه جورایی بهم قر خورد خیلی ناراحت شدم این جوری پیش رفت

عذر میخوام قصد فضولی نداشتم دیدم شما تو یه تاپیک دیگه از رد کردن خواستگار و یه چیزی شبیه پشیمونی گفت ...

میدونم اینکار درست نیست ولی من خودم همیشه بار اول میگفتم نه  ببینم طرف چقدر پیگیره ...یا اینکه میگفتم نه بعد یه مدت ک فکر میکردم پشیمون میشدم😑🤣

بنظرم اگه بیشتر از یه هفته از خواستگاریتون گذشته یکبار دیگه نظرشونو بپرسید شاید تغیبر کرده نظرشون...

ذهنتو قشنگ کن دنیات قشنگ میشه😻🦄
میدونم اینکار درست نیست ولی من خودم همیشه بار اول میگفتم نه  ببینم طرف چقدر پیگیره ...یا اینکه ...

چرا شما خانم ها اینقدر عجیب هستید?خیر حدود ٧ ماه میگذره هر کاری کردم نتونستم خودمو راضی کنم دوباره درخواست کنم