2777
2789
عنوان

پیامی که شوهرم فرستاد برام بعد از اولین جلسه دادگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1766 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من اصلا جوابشو نمیدم 

نگو چیزی تا ببین چی میشه سرچی دارین جدامیشین

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...
دست بزن . فحاشی . محدودیت 

یه چیزی بگم. من همین الانی ک پیامتو خوندم دلم سوخت و اگ جای تو بودم صددرصد برمیگشتم. ولی خودت فکراتو بکن و تصمیم بگیر اگ بچه داری زود برای طلاق تصمیم نگیر ب فکر اون وایندشم باش. ایشالا که خدا بهترین هارو برات رقم بزنه

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم

من از همسرسابقم میخواستم جداشم دوسال پیش. فک کنم دوجلسه دادگاه هم رفته بودیم. اومد باهام حرف زد.راضی شدم برگشتم ببین من خییییلی دوسش داشتم اونم همینطور.ولی وقتی برگشتم دیدم هیچ تغییری نکرده. دوباره یکسال بعدش رفتم و اقدام کردم برای طلاق.نمیدونم چرا با تاپیکت یاد اون افتادم.ما هیچ مشکلی باهم نداشتیم ولی خدا از خانوادش نگذره ک تو زندگی ما اتیش انداختن.وقتی رفتیم محضر ک صیغه طلاق رو بخونن دوتامون فقط داشتیم گریه میکردیم🥲

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
یه چیزی بگم. من همین الانی ک پیامتو خوندم دلم سوخت و اگ جای تو بودم صددرصد برمیگشتم. ولی خودت فکراتو ...

ببین کلا داره با احساسات من بازی میکنه . از لحاظ منطق بخوای در نظر بگیری یه حرف منطقی توش بود ؟ که من بخوام بهش تکیه کنم ؟ 

من اگر هم بخوام برگردم با این حرفا برنمیگردم و باید ببینم در عمل حاضره چیکار کنه  ، حاضره حق و حقوق منو بهم برگردونه ؟ 

🌱دنیا را از نگاه کودکان ببینیم 🌱
من از همسرسابقم میخواستم جداشم دوسال پیش. فک کنم دوجلسه دادگاه هم رفته بودیم. اومد باهام حرف زد.راضی ...

منم اتفاقا اولین بارم نیست . دفعه های قبل همینطوری زود گول حرفاشو میخوردم برمیگشتم . اما به محض اینکه برمیگشتم همون اش و همون کاسه بود . 

اما این اولین باره که برای طلاق جدی اقدام کردم دفعه های پیش در حد قهر میومدم و میترسیدم اقدام رسمی کنم . 

بازم نمیدونم چی پیش میاد فقط میدونم اینبار نمیخوام به راحتی کوتاه بیام چون خیلی اذیت شدم خیلی 

من ۱۴ ساله ازدواج کردم که ۲ سالشو عقد بودیم . 

من تو این چندین سال به هیچی نرسیدم فقط برده و مطیع اون بودم 

🌱دنیا را از نگاه کودکان ببینیم 🌱
ببین کلا داره با احساسات من بازی میکنه . از لحاظ منطق بخوای در نظر بگیری یه حرف منطقی توش بود ؟ ...

ارخ حتما سفت و سخت بگیر تا حداقل با خیال راحت تری برگردی ب زندگیت اگر ک دوست داری

منم اتفاقا اولین بارم نیست . دفعه های قبل همینطوری زود گول حرفاشو میخوردم برمیگشتم . اما به محض اینک ...

قربونت بشم میدونم سخته ولی خودت دودوتا چهار تا کن ببین چطور میشه مشاوره برید باهم. چون این وسط دخترتونم هست اونم در نظر بگیرید.ب این فکر کن ک اگ جدا شی میتونی از دخترت دل بکنی و بدیش ب پدرش؟ یا اگ پیش تو زندگی کنه از پس خرج و مخارجش برمیای؟ ایا خانوادت پشتت هستن؟ 

ببین من دوسال بود عروسی کرده بودم جداشدم بچه نداشتم ولی خانوادم جز مامانم هیچکس پشتم نبود. الان مجبور شدم تک وتنها یه شهر دیگه برم کار کنم. شبا تو خوابگاه بخوابم. 

ببین کلا داره با احساسات من بازی میکنه . از لحاظ منطق بخوای در نظر بگیری یه حرف منطقی توش بود ؟ ...

هروقت دلت لرزید 

اون لحظه ای رو که جورابشو دراورد وکرد تو دهن داداشت،اونو یادت بنداز .

یا بی حرمتی وکتکاش به خودتو مادر پدرت.

🫡