2777
2789

قسم روباه و باور کنم ؟ یا دم شیر و ؟ 

😔😔😔😔😔😔😔 

الان پیامشو میذارم 

خیلیا از داستان زندگیم خبر دارن من خونه بابامم اومدم که جدا بشم. این ادمی که الان این حرفارو میزنه خیلی بهم بد کرد خیلی . و من الان نمیدم چیکار کنم . از اعتماد دوباره میترسم 

🌱دنیا را از نگاه کودکان ببینیم 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی نیست ؟ 

منتظریم گلم

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

هستم عزیزم. بذار و لایکم کن

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم

چقد با احساس

خدا کاش میشد شوهرم ی باااار فقط ی بارررر بهم شب بخیر بگه

اصن نمیخوام این پیامو بده هااا، همون شب بخیرو بگه بسمه

چقد شوهرم بی احساسه😒

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم 
چقد با احساس خدا کاش میشد شوهرم ی باااار فقط ی بارررر بهم شب بخیر بگه اصن نمیخوام این پیامو بده ها ...

😂😂😂 اره خیلی با احساسه . پس بهتره فحش ها و کارایی که باهام کرد هم بدونی 

🌱دنیا را از نگاه کودکان ببینیم 🌱

قصه زندگیتو نخوندم اما این نوشته خیلی خوب بود

بنظر میاد میخواد خودشو بهت ثابت کنه و عمیق فکر کرده

امیدوارم تصمیم درست رو بگیری  موفق باشی

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع