2777
2789

سلام عزیزان جز های زیر مونده

،۱۷،۱۸،۱۹

۲۰،۲۱،۲۲

۲۳،۲۴،۲۵

۲۶،۲۷

هر کدوم و میخونید اطلاع بدید

التماس دعا🌹😍

نااميد از دَر رحمت بكجا بايد رفت؟يا رَب ازهر چهِ خطا رفت؛ هزار استغفار
سلام عزییزدلم، چطوری خوبی🥰به سلامتی چندم شد زایمانت

سلام نفس قربونت برم.  دو  روزه  حرکت بچه  کم شده  حالا فردا میرم دکتر.   برام  ۲  بهمن تاریخ زد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام نفس قربونت برم.  دو  روزه  حرکت بچه  کم شده  حالا فردا میرم دکتر.  ...

آخی عزیزم به سلاااامتی انشالله زایمان کنی😍برا منم زده ۷ بهمن ولی کلا حرکت نی نیم کمه، شما اخیرا سونو دادی عزیزم؟

کلا میگن این اواخر حرکت بچه کمه و طبیعیه

آخی عزیزم به سلاااامتی انشالله زایمان کنی😍برا منم زده ۷ بهمن ولی کلا حرکت نی نیم کمه، شما اخیرا سون ...

سلام گلم امروز رفتم دکتر    گفتم حرکتش کمه  برام سونو نوشت  خداروشکر خوب بود.  آره  فکرکنم طبیعیه.  انشالله شماهم به سلامتی  بارتو   زمین بذاری

قربونت عزیزدلم لطف داری❤️😘😍🥰خدارو شکر که مشکلی نبوده الحمدالله

راستی  اسم نی نی رو انتخاب کردی؟  ساکتو بستی؟  من با اینکه زایمان دوممه نمیدونم چرا استرس گرفتم  البته  نه برای عمل ها  چون اصلا هیچی نیست فکرکن منه یکی یه دونه  که از آمپول میترسیدم  بعد از زایمان چقدر حرص خوردم از اینکه  چقدر خودمو ترسونده بودم.   استرسم از اینکه شیر نداشته باشم. روزای اول توی بیمارستان خیلی مهمه بچه شیر بخوره  اگه درست نتونه بخوره  دیگه شیرت نمیاد. سعی کن یه  همراه  وارد ببری که سینتو بذاره دهن بچه.  اگه بلد هم نبودی حتما به پرستار بگو یادت میده

راستی  اسم نی نی رو انتخاب کردی؟  ساکتو بستی؟  من با اینکه زایمان دوممه نمیدونم چرا ا ...

عریزدلم آره اسم انتخاب کردم، ساکمو امروز میبندم انشالله🥰وااای بخدا منم اکثر شبا خواب زایمان میبینم، بیشتر برا بچه نگرانم، می‌دونی چون تجربه نداشتم اصلا هنوزم باورم نمیشه که ی موجودی توی شیکممه، و قراره انشالله ب زودی بغلش کنم، برام خیلی حس مبهمیه،ممنون از راهنماییت گلم، حالا واسه شیر ک نگرانی من خیلی بی تجربه ام عزیزم ولی در نهایت توکلمون بخدا،

انشالله به خیر و خوشی زایمان کنی عزیزدلم❤️😘😍