2777
2789
عنوان

افتادم به خون یزی

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با وجود اینکه هفته ششمه قلبش میزد

خب برا چی لکه بیتی داشتی

نگفت بهت؟؟؟

هماتوم یا جفت پایین مثلا؟؟

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

چجوری یعنی دفع یعنی سقط؟

نه

هماتومه دفع میشه

البته اغلب جذب دیواره رحم میشه، نشنیدم تاحالا دفع شه

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

قلب و ساک داشت گف یه لخته خون پیششه

همون هماتومه

من سر هر دو داشتم

فقط استراحت، شیاف، نزدیکی هم نداشته باش

عزیز دیدم شما تجربه داری تو تاپیک های بارداری خیلی نظر میدی یه سوال داشتم من خیلی روزا استرس میگیرم ...

هیچ جوره مگه اینکه دم‌به دقیقه بری دکتر یا سونو

گلم 

من ی سقط داشتم و دو تا بارداری سالم

اونکه قسمتش دنیاست میاد دنیا گل من هر اتفاقی بیفته 

اونکه هم دور از جون نی نی شما قسمتش نیست و سرنوشتش نیست هیچ جوری نمیشه نگهش داشت 

پس توکل کن به خدا

همه ماها این دوران رو میگذرونیم 

شما دیگه ۱۴ هفته ای 

سه ماه اول که خطرناکترینه طی کردی تا الان همه چیز خوب بوده پس هیچ دلیلی واسه اینهمه نگرانیت نیست گلم

درکت میکنم من ۳۳ هفته م بلز دو ساعت حرکت نکنه ته ته دلم شور می افته مادریم خب ولی سعی کن انرژی مثبت به خودت بدی به چیزای خوب فک کنی اگه جنین مشکلی داشت خدای نکرده تو ماه های اول از بین میرفت سالم و سرحال و تپل مپله که تا الان اومده جلو

نگران نباش

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نگران نباش عزیزم ..منم 16هفته بهم گفتن طول سرویکست تو سونو شکمی 28 باید سونو واژینال بدی که اگر طولش کمه واقعا سرکلاژ بشی ،، 

دکتر من بهترین دکتر بود پس اینکه بعضیا میگن چقدر دکتر خر بوده اسلا توجه نکن کاهی اوقات لازمه سونو واژینال 

و اینکه دکتر به من گفت بعد سونو واژینال خونریزی کاملا طبیعیه تا چندروز ،،   

استراحت داشته باش انشالله قطع میشه