2777
2789
عنوان

افتادم به خون یزی

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 46 پست
شاید هماتوم داری نگران نباش برو بیمارستان  یه قاشق نشاسته بریز تو اب سرد حل کن بخور صندلی عقب ...

اره خوب گفتی منم مادر بزرگم برای این بارداریم گفت چند روزی یک بار یه قاشق غذا خوری آرد برنج بریزید روی آب یخ بخور بچه رو سفت می‌کنه 

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄

تو لکه بینی اوایل بارداری سونو واژینال انجام میدن دکترا و قریب به اتفاق اعتقاد دارن  که 

جنین سالم با سونو واژینال چیزیش نمیشه

درستم هست به نظرم

والا نظر منو بخوای اگه خونریزی و درد داری نه بیمارستانم کاری نمیکنه دیگه این وقت شب

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنتي

اره بعد سقط روحیم خیلی داغون شد 🚶💔 با این که ناخواسته بود ولی خیلی سخته یه تیکه از وجودت جدا بشه ازت 

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄
تو لکه بینی اوایل بارداری سونو واژینال انجام میدن دکترا و قریب به اتفاق اعتقاد دارن  که  ...

عزیز دیدم شما تجربه داری تو تاپیک های بارداری خیلی نظر میدی یه سوال داشتم من خیلی روزا استرس میگیرم که هدایا نکنه قلب جنین ایستاده باشه جنین رشد نکنه تو شکمم مرده باشه چکتز کنم آخرین سونو ۱۱ هفتگی دادم الان ۱۴ هفته هستم همش استرس دارم که سالم باشه تا انومالی سکته میکنم الآنم که بچه تموم نمیخوره تو شکمم حداقل حس کنم سالمه خیالم راحت باشه به نظرت چجوری میتونم بفهمم سالمه؟

عزیزم خداحفظشون کنه 

عزیزی همچنین از شما رو ♥️

عزيززززم انشالا يه بچه ناز و سالم نصيبت بشه

ممنون عزیزدلم ♥️