2777
2789

من قدم ۱۷۳ عه 

عروسی یکی از اقوامه 

فقط ی کفش ده سانتی مجلسی دارم 

زشته بپوشم؟ کفش دیگه ای ندارم

توروخدا راهنمایی کنید نمی‌دونم چی کار کنم ۱۸ سالمم هست

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤                        اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!

خداییش ده سانت واست زیاده

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپوش بره.........نمیصرفه برا یه عروسی اونم فامیل دور کفش هزینه کنی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ده سانت دیگه خیلیه خدایی

من قدم ۱۷۲ئه تهش پاشنه ۳سانت میپوشم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

هم قد تو هستم .۵ سانت میپوشم .ولی شده ۱۰ سانتم بپوشم .مشکلی نداشتم

زشت نیست خیلی بلند شی؟

کفظ مجلسی دیگه ای ندارم😭

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤                        اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!
زشت نیست خیلی بلند شی؟ کفظ مجلسی دیگه ای ندارم😭

بستگی به فامیلت داره اونجا که میری قد بلند داشته باشن نه مشکلی نیست ‌ولی قد شون کوتاهتر باشه ااره منم نمیپوشم ..