2777
2789

تو هم ظرف بشکون 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ندارید ؟ 

اگ بچه نداری شاغلم نیستی دانشجوام نیستی

خب حق داره نریزید سرم خدایی کسی ک مشغول هیچی نیس دیگ سفره و ظرف ۲ نفرررررر جم کردن داره ؟ من همرو مییچینم تو سینی میارم سر سفرره میچینم ک آخرشم همرو میزارم تو سینی میبرم ک فقط یک بار بلند شم

بشکونم اخه؟ وسایل جهیزیه مه

پس کنسله 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
بچه ندارید ؟  اگ بچه نداری شاغلم نیستی دانشجوام نیستی خب حق داره نریزید سرم خدایی کسی ک مشغول ...

از این سینی بزرگ ها خیلی کاربردیه

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

چی بگم شوهر من ۸ صبح میره تا ۱۱ شب براش ناهار میپزم شام نمیخوره 

ازش انتظار هیچ کمکی ندارم چون کارش سخته خیلی خسته میشه همین که بیا یه نیم یا یک ساعت باهم دردودل کنیم برام کافیه😍

تو هم ظرف بشکون 

چرا راه غلط میزارید جلوش مگ خونشون بودید ؟ خب مرد بیجارم از صبح تا شب سرکاره بیاد خونه مثلا ظرف ۲ نفر جم کردن داره ؟ ۲ تا لیوان و بشقابه دیگه من حس کردم اسی تنبله 

انقد ضد مردا نباشید 

چرا راه غلط میزارید جلوش مگ خونشون بودید ؟ خب مرد بیجارم از صبح تا شب سرکاره بیاد خونه مثلا ظرف ۲ نف ...

اخه 10 روزم خونه باشه همینه زایمان کرده بودم 8 روز باید با درد بخیه ظرفای اقا رو میشستم