2777
2789

دوستم خانواده پولداری داره اما به این هیچی نمیدن برای دندوناش پول خواسته امروز بابا و داداشش زدنش خیلی دلم براش سوخت میشه براش نفری یدونه صلوات بفرستید 

زندگی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام صلوات فرستادم

کاش بتونه بره سرکار

درد دندون بده میدونم

هزینه هاش هم بالاست

حداقل درامد داشته باشه درد نمیکشه

چقدر متاسف میشم این گیزا رومیشنوم کاش ادما بدنیا نیاند وقتی قراره انقدر زجر بیخود بکشند

سلام صلوات فرستادم کاش بتونه بره سرکار درد دندون بده میدونم هزینه هاش هم بالاست حداقل درامد داشت ...

دستت دردنکنه💖

خانوادش نمیزارن وگرنه میبردم سرکارخودم توبهزیستی اعصابم خورد شده چند وقته دارن میزننش 😔

زندگی 

دوس داشتین تاپیک اخرم بیاین 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

چرا خطایی کرده ازقبل؟؟

نه خانوادش پسر دوستن مشاوره ام که رفتن اونم گفت یا سریع ازدواج کن یا برو سرکار که باباش نمیزاره

مشاوره گفت چون چند سال هیچی نخواستی فکر کردن نیازی نداری الان بهشون برمیخوره دخترساده ایه سالی یه مانتوام نمیخرن اما باباش شاسی بلندسواره بسازبفروش بنگاهیه اما الان که برای درمان دندونش پول میخواد نمیدن و کتک میزننش بدای عمل لوزه هاش کار به عفونت کشید تا عملش کردن امروز خیلی بد زدنش دلم سوخت

زندگی 
نه خانوادش پسر دوستن مشاوره ام که رفتن اونم گفت یا سریع ازدواج کن یا برو سرکار که باباش نمیزاره مشا ...

پس باباش ناراحتی اعصاب داره

اینم ازسرراه گیر اورده 

خیلی بدش میاد ازش شوهرش بده خرج دندوناشو شوهرش بده

پولاش هم مرد بالاخره تقسیم ارث میشه و اگر به دخترندادند راحت میره شکایت

خواهرای زن عموی شوهرم شکایت کردند نفری یک میلیارد و هشتصد بعد۱۲ سال ازفوت پدرشون از برادراشون گرفتند 

سهم خواهرا رو عمدا نمیدادند نامردا

متاسفم براشون 

پیامبر دختر رو تکریم میکنه ملت فقط چون پسر نیست میزنندش

خداهست پاسخگو خواهند بود

حالا شاید ساده پوش هست اما دلیل نداره یه جای بدنش بیمار میشه خرجش نکنند

باباهه فقط بلد بوده بچه درست کنه پفیوز…

پس باباش ناراحتی اعصاب داره اینم ازسرراه گیر اورده  خیلی بدش میاد ازش شوهرش بده خرج دندوناشو ...

بنظرم باباش کلا با این دخترمشکل داره وگرنه با پسراش خیلی خوب بوده خونه داده ماشین داده زن گرفته 

یبارهم میخواست به زور شوهرش بده که دوستم گفت نه اون موقه ام کتک خورد پسره دخترباز بود الانم رفته دختر۱۴ ساله گرفته از فامیلای همینا

حالاکوتابمیره این دوست من ۵۰رد کرده

زندگی 
بنظرم باباش کلا با این دخترمشکل داره وگرنه با پسراش خیلی خوب بوده خونه داده ماشین داده زن گرفته  ...

مرگ های ناگهانی مثل تو خواب فوت شدن یا ایست قلبی یا به قتل رسیدن ندیدی ؟؟!!!

حیف این دختر ناراحت شدم خدا کمکش کنه راحت بشه از اون  جهنم 

همیشه روال براین بود منزل پدر بهشت و‌ منزل شوهر جهنم برای این بنده خدا برعکس شده