2777
2789
عنوان

چرا دیگه پیام نداد بهم😓

159 بازدید | 12 پست

کراشم پیشنهاد داد گفتم ۳ تا ۴ روز باید فکرکنم به پیشنهادت و الان نمیتونم جواب بدم گفت باشه هرجور راحتی و مشکلی نداره فکرکن

الان ۳ روزه نه بهم زنگ زده نه پیام داده 

یعنی گذاشته فکرمو بکنم یا بیخیال شده؟

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت من ک سر کراشم دو روز چشام همش اشکی میشه تمرکزندارم درس بخونم  خودت بهش پیام بده حالشو ...

چرا ؟؟؟؟

نه خودم عمرا پیام نمیدم

چرا ؟؟؟؟ نه خودم عمرا پیام نمیدم

بهش با ناشناس پیام دادم و غیرمستقیم گفتم دوسش دارم گفت کی هستید همکار بودیم خودمو معرفی نکردم فقط اسم محل کارمونو گفتم همش فک میکردم روم کراش بوده ولی عکس العملی نشون نداد فقط گفت کی هستید و من تمایل ب رابطه جدید ندارم اینا رو گفت من دیگه پیام ندادم یه هفته میگذره ن من معرفی کردم خودمو ن اون دیگه پیام داد

حس اینکه توهم زده بودم ک روم کراشه همش دلم میخاد گریه کنم

اگه دوسش داری پیام بده خو 🥺

بهش با ناشناس پیام دادم و غیرمستقیم گفتم دوسش دارم گفت کی هستید همکار بودیم خودمو معرفس نکردم فقط اس ...

پسرا دوست دارن رک حرفی رو بشنون از این کاراگاه بازیا خوششون نمیاد شاید بخاطر همین پیگیر نشده شایدم فکرکرده سرکارش گذاشتی

نه دوست دارم غرورم حفظ بشه اخه خودم گفتم میخوام فکرکنم بعد الان یهو پیام بدم یه جوریه

پسرا دوست دارن رک حرفی رو بشنون از این کاراگاه بازیا خوششون نمیاد شاید بخاطر همین پیگیر نشده شایدم ف ...

ولی خوشحالم خودمو معرفی نکردم چون بیشتر ضایع میشدم کاش اصن پیام نمیدادم

واسه تو یه هفته شده؟اگه ن صب کن 

ولی خوشحالم خودمو معرفی نکردم چون بیشتر صایع میشدم کاش اصن پیام نمیدادم واسه تو یه هفته شده؟اگه ن ص ...

اره کار خوبی کردی که خودتو معرفی نکردی هنوزم همکارین؟

نه ۳ روزه. ولی من رو بی محلی خیلی حساسم .گفتم میخوام سه تا چهار  روز فکرکنم گفت باشه هررجور راحتی و تا الان خبری ازش نیست بنظرت بیخیالم شده؟؟؟

اره کار خوبی کردی که خودتو معرفی نکردی هنوزم همکارین؟ نه ۳ روزه. ولی من رو بی محلی خیلی حساسم .گ ...

ن اون چن ساله از اونجا رفته ولی من همونجا کار میکنم

خب فعلا تازه ۳ روز شده احتمالا فردا پسفردا بهت میام میده ن بابا بیخیال نشده😀

ن اون چن ساله از اونجا رفته ولی من همونجا کار میکنم خب فعلا تازه ۳ روز شده احتمالا فردا پسفردا بهت ...

اصلا ارتباطی باهاش نداری؟مثلا جایی نمیبینیش دیگه؟

من سوالم اینه که اخه ۳ روز چرا خبری ازش نیست؟؟؟؟😭😭