2777
2789

بعضی وقتا دچار یبوست میشدم اما جدیدا  دو سه روزه خون تازه و کم هم هست،از چیه و چکار کنم،سوزش خیلی کم و کوتاه مدتی بعد دسشویی هم دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازداروخونه شیاف هموروئید بگیر ولی اگه زخم باشی یکم میسوزونه 

توافقی تموم شد. مهرمو گرفتم. چیزایی که مال خودم بود مثل ماشین وطلاهام وایناراهم بهم بخشید. حضانت بچه رو اون داره.سخت میذاره ببینمش.توافقی ولی خیلی عذابم داد. من میدونم که عاشقمی صبر کن تاشرایطمون درست بشه که نیای ویه موقع مانعی سرراهمون باشه.خبرت میکنم خودم.خدا نگهدارفعلا💝. دیگه جدایی را سختترش نکن برام .میدونی تااون باردارهیچ کاری نمیشه کرددادگاه طلاق نمیده.

من  یک هفته دچارشم.مجبور شدم فردا نوبت بگیرم مطب

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

سلام به خاطر اینه که سردی تو روده هات غلبه کرده اول دچار یبوست شدی درمان نشده داره تبدیل میشه به ه ...

اره سرد شده رودم انگار همیشه الکی بدون گشنگی صدا قار قور میداد دلم

خطرناکه بنظرتون؟میترسم برم دکتر بگه سرطان روده ای چیزی گرفتی☹

ببین برگ زردآلو بخور و انجیر خشک رو خیس کن بخور

من خودم شفاق داشتم

بااینکار زخمم خوب شد

ینی نذاشتم بدتر شه سریع رژیم رو پر فیبر کردم

اره سرد شده رودم انگار همیشه الکی بدون گشنگی صدا قار قور میداد دلم

از اون دونه ها زده بیرون؟

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

ببین برگ زردآلو بخور و انجیر خشک رو خیس کن بخور من خودم شفاق داشتم بااینکار زخمم خوب شد ینی نذاشت ...

شقاق از اون دونه ها ی مث جوش داره.؟؟من از این دونه ها داره؟؟ولی از داخل نزده بیرون..دم مقعدم هست