2777
2789
عنوان

امروز با خواستگارم رفتم سره قرار

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 54 پست

وای ترکا خیلی سر خودشون معطلن حواست باشه بتونی تحمل کنی

ما سه تا دوماد ترک داریم انقد حرص میخوریم از دستشون که نگو

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم صبر کن بعد از اینکه وضعیت شغلیت مشخص شد وارد رابطه بشی یا ازدواج کنی

چون بلاخره استاندارد هات و نوع ارتباط و سطح اجتماعی و فکری انسان هایی که باهاشون در ارتباطی و معاشرت میکنی متفاوت میشه 

در مسیر... 🌱
من خواهرم عروس ترکا شد دختر از ترکا بگیر ولی دختر به ترکا نده میدونی چرا چون اونا خیلی چیزا براشون ...

نه بابا این چیزا که مهم نیس 

ترکا فقط خودشون قبول دارن، هزارتا هنرم داشته باشی اخر انقد فیس و افاده میان و تورو کمتر میبینن که اعصابت خزد میشه 

مرداشونم یه دنده ن حرف گوش نمیدن

خود زنای ترک بلدن این مردا رو جمع کنن فقط، از بس عشوه میان و سیاست دارن

یعنی همشون همینن؟ حقیقت داره میگن عروس خونه مادرشوهر باید مثل کوزت کار کنه!

کارین خودشون

خواهر من پیر شد قطع رابطع کرد نتونست دیگه

دخترخالمم ام اس گرفته

همش مهمون داشت اونم پیر شد

شرکت پاکشوما کجاست

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

عزیزم اختلاف فرهنگی رو در نظر بگیر

خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩‍❤️‍👨خدایا خیلی دوستت‌دارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️
نه بابا این چیزا که مهم نیس  ترکا فقط خودشون قبول دارن، هزارتا هنرم داشته باشی اخر انقد فیس و ...

از عشوه و سیاست نیست زرنگن به نظرم خیلی خانومن اتفاقا اصلا عشوه ای نیستن ما داریم عروسمونه خیلی خوبه

یعنی همشون همینن؟ حقیقت داره میگن عروس خونه مادرشوهر باید مثل کوزت کار کنه!

نه بابا ما یه سری فامیل ترک داریم دختره عروسشون دست به سیاه سفید نمیزنه، فوقش میره یه چای میریزه با عشوه شوهرشو صدا میکنه ببا ببر تعارف کن

اصلا از این فکر بیا بیرون خونه مادرشوهر کار کنی ، از اول هرجور برخورد کنی همونجوری عادتشون میدی

نهایت برا سفره انداختن اونم یذره

نه بابا این چیزا که مهم نیس  ترکا فقط خودشون قبول دارن، هزارتا هنرم داشته باشی اخر انقد فیس و ...

درست گفتی 

داماد ما خوشگلترین خواهرمو گرفته خودش خیلی زشته

یه بارم برای خواهرم کادو هم نگرفته از نظرش روز زن مضخرفه روز مادر چرته ولی میمرد واسه مادرش

فقط هم کلفت میخواست حیفه خواهرم جوونی الکی رفت

کارین خودشون خواهر من پیر شد قطع رابطع کرد نتونست دیگه دخترخالمم ام اس گرفته همش مهمون داشت اونم ...

حالا یه چیزی بگم به ترکا برنخوره

ما فامیلامون از ترکا دختر گرفتن

ما گیلانیم اونا ترک تهران

این دختره با اینکه ۲۵ سالش بود هیچی بلد نبود

آشپزی صفر

خونه داری صفر

بی هنر

فقط یه لیسانس تو یه رشته بدرد نخور داشت سرکارم نمیرفت

زن عمومم همینه عموم از دستش داره دیوونه میشه

اینجا میگن ترکا فلان ترکا چلان باورش واسم سخته