2777
2789
عنوان

امروز با خواستگارم رفتم سره قرار

573 بازدید | 54 پست

با واسطه آشنا شدیم 

بعد بزارید بگم شما بگید چکار کنم 

اول از همه میگفت  من چند بار توبیخ شدم ولی چون نیازم دارن نگهم داشتن. کارش برق کار تو شرکت پاکشوما بود 

حرف به حرف شد به آزمون وکالت گفتم من آزمون اولیاشو قبول شدم میخوام وکیل بشم... 

گفت سرو زبون میخواد گفتم یعنی من ندارم گفت متوسطی(فکر کنم اهل تیکه انداختن بود. خیلی راحت گفت...

بعد ترکن 

گفتم فارسی حرف میزنید تو خونه گفت آدم اصالتشو ول نمیکنه که ما ترکی حرف می‌زنیم مادر پدرم اصلا فارسی بلد نیستن 

ولی خب نسل جدیدشون فارسی حرف میزدن

پسر دوست بود 

وصع مالی خیلی متوسط فکر کنم یه ماشین مدل پایین داشت فقط

بیخیالش شو

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اختلاف فرهنگی زیادی هست بین ترک و فارس 

خودم ترکم ولی میشنهاد نمیکنم با ی پسر ترک ازدواج کنی چون اختلاف فرهنگ اذیتت میکنه

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

۱۸ سالمه سنم برا نظر دادن نمیرسه میدونم 

ولی من بودم از همه جا بلاکش میکردم 😶

معجزه زمانی رخ میدهد که تو به اندازه ای که انرژی صرف ترسهایت میکنی به رویاهایت انرژی بدهی🏞