2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره احتمالش زیاده، نیومده داشت داماد رو از چشمش مینداخت

عزیزم تاپیکش ترکید آخرین کامتش این بود که دختره نرفته بود خونشون زنگ زده بود که من قصد بهم ریختن زندگیتون و ندارم و چشم‌دنبال پول نیست باباتون دوست دارم به مامانت نگو 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
اره ولی کاربرا میگفتن احتمالا از قبل صیغه کرده

وای که چقدر سر اون تاپیک حرص خوردم.ولی چیزی به اسی نگفتم .فقط متعجبم از اوناییکه میگفتن به مادرت بگو🙄🙄بابا اون بدبخت بفهمه داغون میشه نابود میشه.چه کاری از دستش برمیاد؟

عزیزم تاپیکش ترکید آخرین کامتش این بود که دختره نرفته بود خونشون زنگ زده بود که من قصد بهم ریختن زند ...

واقعا ؟ چه پر رو ، خوب با این کارش دستی دستی خانوادشون بهم میریزه که، چه آدمایی پیدا میشن

واقعا ؟ چه پر رو ، خوب با این کارش دستی دستی خانوادشون بهم میریزه که، چه آدمایی پیدا میشن

اره ،،میگفت که نتونستم تحمل کنم شوهرم نصیحتش کرد و اهر کار هم پدر کاربر به دامادش گفته که اونو اروم‌منه و من بچه نیستم می‌دونم چیکار دارم میکنم احساسی تصمیم نمی‌گیرم 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
ای وای چه شرایط سختی😕

خیلی ،،،صفحاتش همینطور داشت بالا می‌رفت ،،یه دقیقه گوشیمو گذاشتم رفتم و بر کردم بخونم دیدم ترکید ،،اخه اتفاق خاصی هم نیفتاد فقط با یه کاربر درگیری داشت