2777
2789
عنوان

بنظرتون دیره تو این سن بخوام پزشکی بخونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اراده بخون منم 25 سالم بود رفتم بزرگسالان ثبت نام کردم بخونم کتاب گرفتم اما دایی هام هي. گفتن شوه ...

عزیزدلم 🥲 دقیقا منم با حمایت روحی نامزدم الان انگیزه گرفتم شروع کنم وگرنه اینجور تصمیما واقعا حمایت دیگران رو‌هم میطلبه

پزشکی خیلی دیربازده هست 

اگه علاقه داری و بحث مالی زیاد مطرح نیس برو پزشکی 

اگه میخوای زود به درآمد برسی و مالی برات مهمه دندانپزشکی، داروسازی، فیزیوتراپی، بینایی سنجی

حقیقتا پزشکی به درد کسی میخوره که علاقه داشته چون هم قبول شدنش و هم دوران تحصیل به شدت سخته و درآمد کم

من دانشجوم ولی می‌خوام اینبار برای دندانپزشکی بخونم  نظام قدیمم معدلم 19.8 میتونم تطبیق بدم به ...

اره عزیزدلم اگه رشته ت تجربی نبوده و نظام قدیم هم بودی، اول دیپلمتو مدارک تحصیلیو‌ریز نمراتتو ببر اداره اموزش پرورش تو قسمت سنجش فکر کنم باید بری یا مدیریت اداره، بهشون بگو میخوای رشته تجربی رو بخونی، بهت میگن برای تطبیق نظام قدیم به جدید باید چیکار کنی، احتمالا بگن بری مدارس دبیرستانی که درس خوندی سوابق تحصیلی بگیری، بعدش چون دیپلم مجدد و تغییر رشته هستی نیازی به خوندن پایه دهم یازدهم نیست، فقط پایه دوازدهم کافیه که ۳۵ واحده تو یک نوبت هم میتونی برداری همرو و پاس کنی انشالله، مرحله ی اخر ثبت نام مدرسه بزرگسالان و اموزش از راه دور هست ایشالا تو چهارپنج ماه دیپلم تجربیاو بگیر بشن استارت بزن برای دندانپزشکی. 

اره عزیزدلم اگه رشته ت تجربی نبوده و نظام قدیم هم بودی، اول دیپلمتو مدارک تحصیلیو‌ریز نمراتتو ببر اد ...

دیپلم تجربیم

دانشجوی پزشکی آزادم، درخواست دادم واسه تغییر رشته به دندان قبول نکردن 

بعد یه جا خوندم تاثیر معدل پنجاه درصد، معدلم 19.8 بود گفتم عمومی ها که حذفه، معدلم خوب بوده، مرخصی بگیرم واسه دندان بخونم

بعد که دیدم تراز خوبی به معدل نظام قدیم نمیدن کلن ناامید شدم

گفتم اگه بشه تطبیق بدم همون نمره ها رو خوبه