2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم حالا دیگه همش حس میکنم میفتم تو پل🤣

ن بابا ی زندایی داره مامانم این خیلی رانندگیش بد بود میگف تصادفم کردم فدا سرم چ اشکال داره یاد میگیرم ی دوباری هم تصادف کرد تو خیابون😂 اعتماد ب نفس داشته باش تو ک رانندگیتم خوبه

تو چهار راه هول میکنم و خاموش انقدر شلوغه هنوزم نمیدونم از کجا دور بزنم تو خیابون به سمتی که میخوام☹

منم اره از چهار راه میترسم یکم یا خیابون های خیلی شلوغ بعدم آدم باید خیلی تمرین کنه تا ماهر باشه ما تازه اول راهیم طبیعیه

منم اره از چهار راه میترسم یکم یا خیابون های خیلی شلوغ بعدم آدم باید خیلی تمرین کنه تا ماهر باشه ما ...

آره ولی بابای من با همین عجول بودن و زور گفتن گند زدن به همه چی

انتظار دارن ازم

میگن پس کی میخوای یاد بگیری

بعد اونوقت اولین بار بود تو خیابون شهری بهم ماشین داده

فکر کن ببین

آره ولی بابای من با همین عجول بودن و زور گفتن گند زدن به همه چی انتظار دارن ازم میگن پس کی میخوای ...

میگم بابای منم میگ تو با ۳۰ جلسه هم راننده نمیشی باید ی سال اینا رانندگی کنی تا اوکی شی😂ولی امروز افسره اینقد بداخلاق بود گف اینجا بشین گفتم میشه اینجا نشینم گف بیا رو سرمن بشین😂🥺

کاش یه همسر خوب نصیب بشه تو همه چی پایه ام و پایه باشه هر چند به قیافم نمیخوره فقط از این وضع خلاص ...

عزیزم من دختر عموم دیپلم ک گرف حتی دانشگاهم نرف سریع ازدواج کرد شوهرش فرستادش دانشگاه گواهینامه گرف الانم براش ماشین خریده ایشالا برا تو بهترینها رقم میخوره

دارم دق میکنم به قرآن پیر شدم😐 ۲۴ سالمه میگن ۳۰ میخوره خیلی ناراحت میشممممم خیلییییی

خب همه تو زندگیشون ی سری مشکلات دارن شما هرچی بیشتر ناراحتی کنی بدتره اصلا غصه نخور