2777
2789
اگه خیل خوب تمرین کنی شهری هم بار اول قبولی  من بار اول قبول شدم  روزی دوبار میرفتم تنری ...

من بابام ماشین نمیده بهم ولی ی مربی مرد خوب پیرا کرده قراره از شنبه باهاش برم کلاس محل آزمون تمرین امیدوارم نامردی نکنه بار اول قبول شم چون رانندگیمم خوبه مربیه میگف

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آیین نامه۲۰ثانیه اول بدون غلط نوشتم 

آزمونم دفه اول قبول شدم ولی الان مث سگ میترسم از رانندگی😂😂😂😵‍💫نمیدونم چه مرگم شده

خدایا سپاسگزارم.سپاسگزارم.سپاسگزارم♥️♥️♥️♥️♥️
من بابام ماشین نمیده تمرین کنم رفتم چن جلسه خصوصیگرقتم بریم محل امتحان تمرین کنیم ک همه میگن بار اول ...

خب اضافه تر هم رفتی که

خوب دوبل بزن و پارک کن و دور دو فرمون که رد نشی دیگه

من آیین نامه۲۰ثانیه اول بدون غلط نوشتم  آزمونم دفه اول قبول شدم ولی الان مث سگ میترسم از رانند ...

جدی بار اول خیلیم عالی ترس ک نداره من بابا دوبار باهم رفتیم تو جاده همش صلوات میفرستاد یواش یواش😂

جدی بار اول خیلیم عالی ترس ک نداره من بابا دوبار باهم رفتیم تو جاده همش صلوات میفرستاد یواش یواش😂

آره آیین نامه رو که نوشتم سرهنگ پوزخند زد گفت بیشتر فکر میکردی ولی وقتی دید ضایع شد😁

برا شهرم وقتی نفراول نشستم گفت قبولی برو عقب بشین بقیه نتونستن برن رد شدن سرهنگه صدام زد دختری که خوب میروندی بیا ماشینو برگردون🤣😎✋️🤣

خدایا سپاسگزارم.سپاسگزارم.سپاسگزارم♥️♥️♥️♥️♥️
من فرمونو بازی میدم و حواسم تو خیابون نیست و امکان داره بمالن به من از طرفی اصلی هنوز اونقدر تسلط ند ...

منم بعضی وقتا حواسم پرت میشع ولی من خیلی گاز میدم برا همین بابام ماشین نمیده