2777
2789
عزیزم من دختر عموم دیپلم ک گرف حتی دانشگاهم نرف سریع ازدواج کرد شوهرش فرستادش دانشگاه گواهینامه گرف ...

مرسی من فوق لیسانسم خیر سرم دیگه هم نمیخوام بخونم حالم از دانشگاه و این بند و بساطا به هم خورده چون استاد پیر عقده ای حسرت دار به من خورده منم سرم به سنگ

مرسی من فوق لیسانسم خیر سرم دیگه هم نمیخوام بخونم حالم از دانشگاه و این بند و بساطا به هم خورده چون ...

گلم من جای تو بودم دکترامم میگرفتم دکترا ۳.۴ساله چشم بزاری تمامه برو دانشگاه تدریس کن برا خودت رشتت چیه ما ی استادمون اینقد جوونه تازه هیئت علمی شده  خانمم هس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا کن زود تموم شه و برم سر زندگی خودم دیگه لا اقل امسال عید نامزد کرده باشم واقعا در عذابم هیچ کس متوجه نمیشه دردمو بعدشم زخم زبونای کس و ناکس و بعدش هم شغلی که میخوام و بعدش بچه سالم و خوب دیگه چیزی نمیخوام از دنیا فقط خدا همینا رو نگه داره واسم😐

دعا کن زود تموم شه و برم سر زندگی خودم دیگه لا اقل امسال عید نامزد کرده باشم واقعا در عذابم هیچ کس م ...

ایشالا ب همش میرسی ب خدا توکل کنی بهترین میشه ❤️