2777
2789
عنوان

بیمه چقدر هزینه فیزیوتراپی میده

293 بازدید | 10 پست

سلام یه سوال داشتم اگه دکتر 15 جلسه فیزیوتراپی برای یه نفر بنویسه و طرف 10،11 جلسه شو بره بقیه اش نه بیمه تکمیلی قبول میکنه هزینه همون تعداد جلسات رفته رو بده یا حتما باید جلسات رو کامل بره تا بیمه تکمیلی قبول کنه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا؟ یعنی ایراد نمیگیرن که نسخه اش این تعداد جلسات نوشته شما کمتر رفتی؟ 

نه همون روزی که میخواد حساب کنه فیزیوتراپی بهشون بگید این تعداد میام اگه هم همه جلسات رو حساب کرد هم باز مشکلی پیش نمیاد

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

من خودم یه بار رفتم سونو سینه منشی پول رو از بیمه تکمیلی گرفت 

ولی من رفتم داخل اتاق دیدم دکتر آقاست اومدم بیرون نذاشتم برام معاینه سونو کنه ولی پول رو بهم پس نداد

منم فکر میکردم مشکل پیش میاد ولی هیچ اتفاقی نیفتاد

بیمه با نسخه هیچ ربطی نداره فقط حساب میکنه

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
من خودم یه بار رفتم سونو سینه منشی پول رو از بیمه تکمیلی گرفت  ولی من رفتم داخل اتاق دیدم دکتر ...

آره اینم ازش پرسیدم گفت کار ندارن چون تعداد جلساتم زیاد شده ما برگه میدیم همین تعداد رو میدن منم نمیتونم دیگه ادامه شو برم بیام نگران همین هزینه بودم آیا پس میدن یا نه

طرف قرارداد هستن ولی هزینه ام گرفتن

من خودم پارسال هفتاد جلسه رفتم یه قرون هم نگرفتن.ولی بعضی جاها ممکنه ده درصد یا بیست درصد بگیرن همون فرانشیز

کاربر آقا.گذشت زمان خیلی از حقایق رو روشن می‌کنه.