2777
2789
عنوان

یعنی خدا از ناراحتی ما خوشحال میشه

219 بازدید | 21 پست

خسته شدم بخدا همش حس میکنم خدا خودش دوست دار من در زجر عذاب باشم چون یکم از درد من کم نمیکنه من زندگیم شده دنیایی از گره و مشکل هیچی ندارم برای از دست دادن یه جون ازم طلب دار کاش بیاد اونم تسویه کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💔

عضو گروه ۳. وزن اولیه 67/300. وزن فعلی:۶۶ تاریخ شروع رژیم/۷/۱۲.      هدف اول:۶۶🔓🔑 هدف دوم:۶۵🔒  هدف سوم:۶۴🔒   هدف چهارم:۶۳🔒هدف پنجم:۶۲🔒  هدف ششم:۶۱🔒  هفتم:۶۰🔒 هدف هشتم:۵۹🔒  هدف نهم:۵۸🔒هدف دهم:۵۷🔒     هدف یازدهم:۵۶🔒 هدف دوازدهم:۵۵🔒  🙃😅🥲 شروع اصلی:۸/۱

استغفرالله 😐😐

استغفرالله ندار بخدا منم آدمم تا حدی تحمل دارم مگه چیکار کردم همه آدم های دورم تو خوشی و خوشبختی غرقن فقط منم که تو این سیاهچال موندم مگه چیکار کردم به کی بدی کردم 😥

استغفرالله ندار بخدا منم آدمم تا حدی تحمل دارم مگه چیکار کردم همه آدم های دورم تو خوشی و خوشبختی غرق ...

منم همینم خسته ام از زندگی 💔

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
آره

امیدوارم مغز حرفهامو بفهمی نه هر چی دلت خواست برداشت کنی

اولا تو چقدر بندگی کردی و میکنی 

دوما وقتی فرکانست رو روی موج منفی و غیر زدن و ناسپاسی و دلخوری تنظیم کردی چجوری خوشی و برکت برات بیاد ،گندم از گندم بروید جو ز جو ،مودتو عوض کن به خدا قسم اینا واقعیته هیچ کی هم نمیخواد باور کنه و عمل کنه