2777
2789
بعد از مرگ شخص بیمه شده یه مبلغی به خانوادش میدن ..فقط همینو میدونم
‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بیمه عمر هیچ معایبی نداره توی ی کلام بهت میگم همش مزیته شما ی جور پس انداز و سرمایه گذاری هست که شما ماه ب ماه یا سه ماه یکبار یا شش ماه یکبار یا سالی یکبار بستگی ب خودتون داره پس انداز می کنید مبلغش هم از ماهی 30 تومن شروع میشه ب بالا

دل تنها عضوی است که با نگاه لمس می شود......

مبلغ شما پس انداز میشه و سود میاد روش ب همون اندازه ک بانکا سود میدن 18 درصد هروقت خواستی میتونی همه اندوختتو با سودش ی جا برداری اگه برنداشتی بعدن اندوختت توی بانکه ماه به ماه سودشو ب عنوان مستمری دریافت میکنی بهش طرح بازنشستگی زنان خانه دار یا تامین آتیه فرزندان هم گفته میشه

عزیزم بیمه عمر دسته بندی داره ؟ اگر داره کدوم حالتش بهتره که بیمه بشیم ؟ بنظرتون بیمه عمر چه شرکتی از بیمه ها بهتره و معتبرتره ؟ آیا ماهی یا بنا به دلایلی مدتی پرداخت نشه ؟ اشکالی داره ؟ ازت ممنونم
بعد شما درکنار این پس انداز از یک سری امتیازات برخوردار میشین مثلن اینکه درقبال بعضی از بیماریها (همه سرطانها ب جز پوست_عمل قلب باز یکسری بیماریهای خاص هست بیمه میشین یعنی اگر خدای نکرده این بیماریهارو فرد بیمه شده بگیره بیمه تو مخارج درمان بهش کمک میکنه

مثلن سرمایه حادثه داره که اگه برای طرف حادثه ای پیش بیاد که دستش بشکنه پاش بشکنه یا اگه خدای نکرده از کارافتاده بشه بیمه اولن تو تامین مخارج کمکش میکنه دومن برای سرمایه از کار افتادگی بهش تعلق میگیره سومن تا اخر مدت بیمه نامش بیمه خودش ب جای طرفی که از کار افتاده شده حق بیمشو پرداخت میکنه اخر سر هم بازنشتش میکنه

من تو بیمه پاسارگادم توی بیمه پاسارگاد تا دوماه وقت داری که تاخیر داشته باشی الان سود پاسارگاد از همشون بیشتره در مورد اعتبار هم زیر نظر بیمه مرکزی هست یعنی دولتی هست و اگه ی روز برفرض محال ورشکسته بشه بیمه مرکزی سرمایه عمر افراد را پرداخت میکنه امسال هم یازدهمین سال تاسیسش هست ن دسته بندی خاصی نداره

مثلن سرمایه فوت 300 برابر حق بیمه ماهانه است یعنی اگه حق بیمه ی نفر ماهی 100 تومن باشه بعد از فوتش 30 میلیون ب خانوداش تعلق میگیره میبینی هم برای زمان زنده بودن خوبه هم مرگ

ی مزیت دیگه هم ک داره اینه ک ادم تو حالت عادی تا مجبور نباشه هیچ وقت پس انداز نمی کنه اما اگه بیمه بشه مجبور ماه ب ماه پس انداز خودشو کنار بزاره مثلن اگه بچش تازه دنیا اومده از حالا شروع کنه که وقتی بزرگ شد 20 سالش خواست بره دانشگاه یا ازدواج کنه ی سرمایه ای براش جمع کرده باشه همینجوری خرد خرد