2777
2789

بیست روز دیگه عروسیمه چهارسال برای رسیدن بهش تلاش کردم ولی ارزشش رو نداشت من میدونم ی روز این ادم ولم میکنه و میره با یکی دیگه میدونم دوسم نداره فقط وابستمه لطفآ راهکار جدایی بهم ندید چون هنوز انقدر شل مغز نشدم ک ندونم باید جدا شم ولی واقعأ ی شعری امیر عباس گلاب خونده بود ک میگفت وشت سر ویرونه روبروم دیوار حکایت زندگیه منه من تو کل این ۴سال هیچوقت نخاستم ازش بکنم و بتیغمش و همیشه توقعم در حد صفر بود ولی نمیدونم کسی پرش کرده یا چی ولی دلش نمیاد هزارتومن خرجم کنه ماشینشو نمیده بهم از لحاظ مالی خیلی برام کم میذاره گوش ب فرمان خانوادشه مردی ک ی زن رو دوست داره همه چیش مال اون زنه اما متأسفانه بین ما همچین چیزی وجود نداره

ببین
اگر فکر میکنی مردت دوست نداره و روز به روز بیشتر ازت دور میشه
فقط یک هفته ازت زمان میگیرم و کاری میکنم که هر روز تشنه تر بشه بهت بعد دو روزم نتیجشو میبینی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت دلیلشو گفتی!  چون از اول چیزی ازش نخواستی اینجوری شده

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ببین اگر فکر میکنی مردت دوست نداره و روز به روز بیشتر ازت دور میشه فقط یک هفته ازت زمان میگیرم و کا ...

بگو ما هم یاد بگیریم

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
ببین اگر فکر میکنی مردت دوست نداره و روز به روز بیشتر ازت دور میشه فقط یک هفته ازت زمان میگیرم و کا ...

منم همین فکرو میکنم

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

باید توام میخوای پکیج بفروشی 😂

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

شاید الان یه خورده تو فشاره

نزدیک عروسی خیلی اختلاف پیش میاد 

مخصوصا اگه وضع مالی اوکی نباشه

سخت نگیر واقعا رابطه ی خوب ساختنیه

اگه ویژگی های مثبتش از منفیش بیشتره کنار بیا باهاش