2777
2789

بیست روز دیگه عروسیمه چهارسال برای رسیدن بهش تلاش کردم ولی ارزشش رو نداشت من میدونم ی روز این ادم ولم میکنه و میره با یکی دیگه میدونم دوسم نداره فقط وابستمه لطفآ راهکار جدایی بهم ندید چون هنوز انقدر شل مغز نشدم ک ندونم باید جدا شم ولی واقعأ ی شعری امیر عباس گلاب خونده بود ک میگفت وشت سر ویرونه روبروم دیوار حکایت زندگیه منه من تو کل این ۴سال هیچوقت نخاستم ازش بکنم و بتیغمش و همیشه توقعم در حد صفر بود ولی نمیدونم کسی پرش کرده یا چی ولی دلش نمیاد هزارتومن خرجم کنه ماشینشو نمیده بهم از لحاظ مالی خیلی برام کم میذاره گوش ب فرمان خانوادشه مردی ک ی زن رو دوست داره همه چیش مال اون زنه اما متأسفانه بین ما همچین چیزی وجود نداره

ببین
اگر فکر میکنی مردت دوست نداره و روز به روز بیشتر ازت دور میشه
فقط یک هفته ازت زمان میگیرم و کاری میکنم که هر روز تشنه تر بشه بهت بعد دو روزم نتیجشو میبینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت دلیلشو گفتی!  چون از اول چیزی ازش نخواستی اینجوری شده

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

ببین اگر فکر میکنی مردت دوست نداره و روز به روز بیشتر ازت دور میشه فقط یک هفته ازت زمان میگیرم و کا ...

بگو ما هم یاد بگیریم

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
ببین اگر فکر میکنی مردت دوست نداره و روز به روز بیشتر ازت دور میشه فقط یک هفته ازت زمان میگیرم و کا ...

منم همین فکرو میکنم

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

باید توام میخوای پکیج بفروشی 😂

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

شاید الان یه خورده تو فشاره

نزدیک عروسی خیلی اختلاف پیش میاد 

مخصوصا اگه وضع مالی اوکی نباشه

سخت نگیر واقعا رابطه ی خوب ساختنیه

اگه ویژگی های مثبتش از منفیش بیشتره کنار بیا باهاش