۴۷۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 531 عنوان درد زیر دل و درد تخمک چپ 167 بازدید | 17 پست خانما اقدامم ۵ ماه ۴ روز دیگه موعدم درد تخمک ودرد زیر دل از چیه؟ خدا همیشه حواسش بهمون هست😊😊 1402/08/09 | 00:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یک_تکه_نان عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 2893 منم ماهی که اقدام کردم. فردای اقدام درد زیر دل و تخمدان چپ داشتم. تیر میکشید. حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
۴۷۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 531 منم ماهی که اقدام کردم. فردای اقدام درد زیر دل و تخمدان چپ داشتم. تیر میکشید. سلام واقعا دیگه چ؟من نوک سبنم درد میکنه خیلی خدا همیشه حواسش بهمون هست😊😊
۴۷۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 531 منم ماهی که اقدام کردم. فردای اقدام درد زیر دل و تخمدان چپ داشتم. تیر میکشید. یچیزی دیشب اقدام بودم صبح س ۶ صبح یهو تخمک راستم تیر بدی کشید و دل درد.... این چی بود خدا همیشه حواسش بهمون هست😊😊
زن_آقام عضویت: 1401/04/09 تعداد پست: 1960 خانونا منم یه سوال بپرسممن تاریخ پریودیم ۲۲م باید باشهاما از الان درد پریودی دارم یعنی اول کمر درد داشتم الانم که زیر دلم تیر میکشه و درد میکنه قبلا واسم پیش نیومده بود اقدامم نیستمبه نظرتون علتش چیه؟
یک_تکه_نان عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 2893 سلام واقعا دیگه چ؟ من نوک سبنم درد میکنه خیلی اولین علائم همین درد زیر دل و تخمدان چپ بود. حتی تا پایان سه ماهگی هم درد داشتم البته نه همیشه. حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
یک_تکه_نان عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 2893 یچیزی دیشب اقدام بودم صبح س ۶ صبح یهو تخمک راستم تیر بدی کشید و دل درد.... این چی بود دقیقا منم از فردای اقدام دردم و تیر کشیدن تخمدانم شروع شد. حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
۴۷۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 531 خانونا منم یه سوال بپرسم من تاریخ پریودیم ۲۲م باید باشه اما از الان درد پریودی دارم یعنی اول کمر د ... والا نمیدونم دوست عزیز خدا همیشه حواسش بهمون هست😊😊
یک_تکه_نان عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 2893 خانونا منم یه سوال بپرسم من تاریخ پریودیم ۲۲م باید باشه اما از الان درد پریودی دارم یعنی اول کمر د ... شاید عفونت داری.یا به قول قدیمیا کمرت ضعیف شده. حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
۴۷۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 531 اولین علائم همین درد زیر دل و تخمدان چپ بود. حتی تا پایان سه ماهگی هم درد داشتم البته نه همیشه. خدایا یعنی میشه منم باردار بشم. دعا کنید برام . ان شاء اله زایمان خوبی داشته باشی خدا همیشه حواسش بهمون هست😊😊
یک_تکه_نان عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 2893 خدایا یعنی میشه منم باردار بشم. دعا کنید برام . ان شاء اله زایمان خوبی داشته باشی ممنونم عزیزم❤ از صمیم قلبم آرزو میکنم ان شاءالله شماهم به زودی تیکر بارداری بزنی و خدا یه نینی سالم و صالح بهت بده. حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
زن_آقام عضویت: 1401/04/09 تعداد پست: 1960 شاید عفونت داری. یا به قول قدیمیا کمرت ضعیف شده. به نظرت از علائم رابطه زیادم میتونه باشه؟چون این اواخر خیلی رابطه داشتم
۴۷۲۵ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/31 تعداد پست: 531 ممنونم عزیزم❤ از صمیم قلبم آرزو میکنم ان شاءالله شماهم به زودی تیکر بارداری بزنی و خدا یه نین ... ممنون گلم فقط اینکه ی سوال موقع نزدیکی تخمکت فجیع درد میکرد نزدیک پریودی؟ خدا همیشه حواسش بهمون هست😊😊
یک_تکه_نان عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 2893 به نظرت از علائم رابطه زیادم میتونه باشه؟چون این اواخر خیلی رابطه داشتم بله ممکنه.اگه علائم دیگه مثل سوزش و خارش و ترشح نداری احتمالا از ضعیف شدنه.یه مدت کار سنگین نکن.خودتو با چهارمغز و کاچی و فسنجون و غذاهای گرم تقویت کن.انشاءالله خوب میشی حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
زن_آقام عضویت: 1401/04/09 تعداد پست: 1960 بله ممکنه. اگه علائم دیگه مثل سوزش و خارش و ترشح نداری احتمالا از ضعیف شدنه. یه مدت کار سنگین نکن. ... مرسی عزیزمخدا خیرت بده♥️