2821
2789
عنوان

فکر میکردم ازدواج کنم قراره ...

415 بازدید | 21 پست

یه زندگی عاشقانه و احساسی طور داشته باشم🥲ولی خب اصن اون جوری نیس فقط مسیولیته...بپزی بشوری بزاری برداری کارای خونه خرید بیرون خونه دغدغه مالی داشتن دغدغه خود شوهر رو داشتن ک الان داره کجا چیکار می‌کنه فامیلاش ی طرف رابطه با خواهرشوهر و مادرشوهر و ازین چرتو پرت بازیا ک آی فلانی پشتم فلان کرد بهمانی بهم فلان گفت ... بعد این ک وجود عاطفی خود شوهرمو صفر میبینم تو زندگی از نظر عاطفی داغونم ته ته محبتش اینه بگه غذات خوب بود امروز یا گه گداری سالی ی بار مثلا ی حرف جالب از دهنش در بیادو اینا 

چیه این زندگی تکراری و بی هدف چطوری ملت هرروز رستورانای شیک و پیک و کادو های انچنانی و محبتای بی حساب دستگیرشون میشه بعد ازدواج...مثلا دوستامو میبینم شوهراشون براشون ماشین و ایفون و طلا و اینا خریدن این در صورتیه ک من پول ندارم لباس بگیرم برا خودم چ برسه مثلا بخوام گوشیمو عوض کنم:( وضع مالی همسرمم خوبه ولی بلده منو بپیچونه و ب من رو نده

زندکی خ نا عادلانس:)

خب احیانا نباید حداقل از لحاظ عاطفی قبل ازدواج میدی طرف مقابلت بهت میخوره یا نه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هرکی توی زندگیش یه مشکلی داره دیگه بیخیال سخت نگیر تا آرامش داشته باشی

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

بهاونی ک تو رسیدی خیلیا نرسید ن

قدر روز مرگی هاتو بدون 

خیلی حسرت ب دلشونه تو خونه شوهر تو باشن و روز مرگی هاتو گرون میخرن

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

واقعا زندگی متاهلی تکراری و روزمرگیه 

دقیقا...بعد ی سری زنا رو میبینم حس میکنم ایکیو و هوششون توسط این زندگی متاهلی تکراری و پر مسئولیت خیلی کمتر از دوران مجردیشون شده...ازین زن خوبا ک ب فکر زنذگیشون هستنا نه همه زنا معمولا اونایی ک همیشه سعی میکنن بسازن و درست زندگی کنن نگاشون ک‌میکنی کس میکنی خنگ شدن تو این زندگی

واقعا زندگی متاهلی تکراری و روزمرگیه 

انگار حالا مجردی چیه😂 همون کارا رو بالاخره باید برای خودت بکنی یا نه تا یه جایی خانواده که اونم نمیشه تا آخر عمر پیش اونا موند کلا زندگی تو ایران تکراریه

My body is a work of art he eaten this van Gogh 🎨🗿

غصه نخور اکثر مردا همینجورین یکیش شوهر خودم حالا شوهر تو میپیچونه شوهر من اسم پول که میارم ندارم ندارم میزاره به زور التماس ۱۰۰ الی ۲۰۰ بزنه حساب اونایی هم که کادو و رستوران میرن بختشون بلند بوده

درسته زندگی متاهلی خیلی هم فانتزی نیست ولی خب شما هم حداقل باید نیاز های عاطفیت برطرف بشه بری پیش مشاور بهتره یا حتی با خودش صحبت کنی که یکم بیشتر محبت کنه از اون طرف هم زندگیت رو با کسی مقایسه نکن اصلا 

خب احیانا نباید حداقل از لحاظ عاطفی قبل ازدواج میدی طرف مقابلت بهت میخوره یا نه؟

اوووووو خبر نداری خواهررررر ما قبل عقد چن ماه صیغه بودیم نمیدونننننیییی همین ادم چیکارا ک نمیکرددددد انقد محبت میکرد ک نگوووووووو خداشاهده...عقد ک کردیم ورق برگشت...کلا مدلشه ب ی چیزی ک برسه دیگ برای نگهداریش تلاش نمیکنه:(

دقیقا...بعد ی سری زنا رو میبینم حس میکنم ایکیو و هوششون توسط این زندگی متاهلی تکراری و پر مسئولیت خی ...

بس ک سختی میکشن تو زندگی حس میکنم بچه آوردن بزرگترین ظلم ب زناس🥹داغون میشن

متاهل هستم لطفا آقایون درخواست دوستی ندن😠

غصه نخور اکثر مردا همینجورین یکیش شوهر خودم حالا شوهر تو میپیچونه شوهر من اسم پول که میارم ندارم ندا ...

بخدا بخت خ مهمه...من مقایسه میکنم قیافه و هیکلم خ قشنگ تره ها ولی بخته کوتاه تره عوضش

2825
2823
2791
2779
2792