2777
2789

ممنون میشم اگ اطلاعی داربم راهنمایی کنید 

نمیتونم قرص رو بخورم گفتم اگ میشه حل کنم 

اخه بعضی قرص ها میگن حل کردنش خطرناکه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه  عناب هم بزن داخلش خیلی خوبه  مایعات ولرم دمنوش بخور  پونه آویشن میخک دارچین ...

چشم عزیزم خیلی مرسی از راهنماییت 

من مشکل بلع دارم میترسم از قرص خوردن انشالله با همینا خوب شم🥲❤️

سلام عزیزم نمیدونم پیام منو میبینی یا نه منم یه مدته از قرص خوردن ترس پیداکردم حتی از غذا خوردن غذا خوردنم حدودا یه ساعت و نیم طول میکشه باید قشنگ غذارو بجویم اروم و با حوصله چون احساس میکنم گیر میکنه تو گلوم 

سلام .با توام دوست من ‌.قوی باش .

سلام عزیزم نمیدونم پیام منو میبینی یا نه منم یه مدته از قرص خوردن ترس پیداکردم حتی از غذا خوردن غذا ...

سلام عزیزدلم منم دقیقن از مهر پارسال اینطوری شدم 

علتش بیشتر ریفلاکس و اسید معده ( شربت معده تجویز کرد) و استرس و تلقین خودمه

ینی میدونی من هنوزم از غذا خوردن میترسم و میترسم گیر کنه و ب قول شما منم خیلی میجوام

اما خداروشکر بهتر شدم 

ولی خب همچنان قرصی که بخوام بخورم رو حل میکنم 

شمام سعی کن کم کم ترس رو کنار بزاری و همیشه ی لیوان آب کنارت بزار که استرست رو کم کنه غذات هم موردی نیس زیاد بجو که خیالت راحت باشه

من آنقدر چیزی نخوردم بیشتز از ۱۵ کیلو کم کردم و الان خیلی لاغرم …

سلام عزیزدلم منم دقیقن از مهر پارسال اینطوری شدم  علتش بیشتر ریفلاکس و اسید معده ( شربت معده ت ...

وای منم دقیقا مثل توام هر چیزی که گفتی همینم ولی من چون قرص که خوردم نمیدونم کجا رفته پشت گلومه از اون موقع ترس افتاده تو جونم منم غذا خوردنم یه ساعت طول میکشه من ۵۳کیلو هستم اینقدر که چیزی نمیخورم میترسم وزنم بیاد پاینتر .چون دوست دارم چاق بشم ولی با این وضع بدتر شدم صورتم لاغر شده کل بدنم اب شده همش غذاهای ابکی و نرم درست میکنم و واسه شوهرم و بچم غذاهای معمولی 

سلام عزیزدلم منم دقیقن از مهر پارسال اینطوری شدم  علتش بیشتر ریفلاکس و اسید معده ( شربت معده ت ...

دارو واسه معده چی بهت داد من قرص داد و شربت ولی قرصا رو میترسم بخورم .شنبه نوبت دارم قرصا رو یکیشو اب میکنم یکیش کوچیکه یکیش صبح ناشتا اون کپسوله بازش میکنم و میریزم تو یه قاشق ماست و میخورم .میخوام شنبه که رفتم دکتر بگم همه رو واسم شربت بنویسه