2777
2789
عنوان

به احتمال زیاد آنفلانزاست

228 بازدید | 19 پست

دوستان خیلی مواظب خودتون و بچه هاتون باشید 

نمیدونم چه دردیه

احتمالا آنفلانزاست صددرجه از کرونا بدتره 

یه روز خوبی یه روز بد 

درست لحظه ای که فکر میکنی خوب شدی دوباره همه چیز شروع میشه 

پسرم دو روز بود تب نداشت فردا میخواستم بفرستم مدرسه ولی الان دوباره تب کرده 

بچه ای که کم خواب بود الان همش خوابه

براش دعا کنید خسته ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا سلامتی بده

ماهم از دوا و دکتر خسته ایم .از دیروز درگیرم.حالم داغونه

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
نمیدونم والا من تو این سی و اندی سال تا حالا نگرفته بودم که بدونم پسرم هم ۷ سالشه اولین باره گرفته خ ...

آره منم چند سال پیش گرفتم وحشتناک بود فکر کردم حالم خوب شده اومدم لباس بپوشم برم مدرسه ولی موقع لباس پوشیدن افتادم در این حد عجیب بود از کرونا خیلی بدتر بود 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
نمیدونم والا من تو این سی و اندی سال تا حالا نگرفته بودم که بدونم پسرم هم ۷ سالشه اولین باره گرفته خ ...

مال پسر من سه هفته طول کشید

یک هفته هم بیمارستان بستری بود

ترکیب اومیکرون و انفولانزاس

به دارو و انتی بیوتیکم مقاومه

مال پسر من سه هفته طول کشید یک هفته هم بیمارستان بستری بود ترکیب اومیکرون و انفولانزاس به دارو و ...

ای وای چه سخت یعنی انقدر طول میکشه😣

بخدا پسر من دو سال پیش کرونا دلتا گرفت بعدشم امیکرون ولی فقط یه شب تب کرد و تموم شد ولی این خیلی بده

پسر شما علائم چی بود که بستری شد

پسر من تب سرفه بی اشتهایی و اینکه همش خوابه 

ای وای چه سخت یعنی انقدر طول میکشه😣 بخدا پسر من دو سال پیش کرونا دلتا گرفت بعدشم امیکرون ولی فقط ی ...

پسر من تنگی نفس شدید داشت دکتر رادیولوژی نوشت عکس از ریه انداختیم 50 درصد درگیر شده بود ریه ش

علاعمشم تب شدید که پایین نمی اومد سرفه های شدید بی اشتهایی و همشم خواب بود

روی گردنشم دونه های قرمز زد