2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید یه چیز راجبه پدرم بهتون بگم شما بگید چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 59 پست
اره خوب چرا باید اینقدر کم بدن به بازنشسته ها که مجبور باشن تو این سن برن سر کار

دلیل نمیشه دزدی کنن عزیزم

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا مایه تاسف ،زیندگی‌خیلی سخت شده اخه مردی که بازنشسته شده چرا باید بره کار کنه و از فشار بره همچین کاری بکنه، ببخشید بهتره دیگه نره اونجا ، ضمانت هم نکنه براشون گیر می افته بعدا با حقوق بازنشستگی چطور قسط معوقه طرف را بده، ببخشید خواهر برادر مجرد کم سن داری؟؟  حالا کی یه شوهر شما گفته؟ این چیزا رو دوماد نفهمه بهتره

کار بابات درست نبوده حالا کاری هم نیست که بخوای خودتو ناراحت کنی.خوب شاید یه سری مشتری ها پول دار بودن سختشون نبوده.اصلا مهم نیست خودتو ناراحت نکنی ها...باباتم کوچیک نکن .بابا بنده خدا مگه بانک زده .جلو شوهرتم اصلا کار باباتو زیاد بزرگ نکن.والا الان مگه اکثر مغازه دارها همین کارو نمیکنن.

خودتو ناراحت نکن بنده خدا به چهارتا مشتری که دستشون به دهنشون میرسیده یکم گرونتر میفروخته

خیلی ناراحتم

بیچاره پدرت می خواست ضرر مالی که بهش رسیده رو جبران کنه. شاید از نظر خودش حق داشت چون توی اون مغازه دو بار گوشیش رو دزد زده.

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت

شوهرتو بپیچون

بگو صابکارش واسش حرف درآورده ، یا ....

اوضاع مالی بده

شمام هوای پدرتونو داشته باشید کمتر واسه شام ناهار برید

که زیاد تو خرج نباشن

طفلک یک عمر کار کرده که ۹ تومن بازنشتگی بگیره

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
قلبم تیر کشید زمانی که فهمیدم

منم بودم ناراحت میشدم. نمیدونم رابطه شما به همسرتون چطوره ولی من بودم در‌مورد نارتحتیم با شوهرم حرف‌میزدم و گریه میکردم تا ارومم کنه و میکفتم اونقد ناراحتم که دوس ندارم دیکه هیچ وقت درموردش حرف بزنیم . 

نمیذاشتی شوهرت بفهمه بعدا همینو توسرت میزنه 

کار پدرت هم که خیلی بد بوده دیگه بره دنبال یه کار دیگه

والا ۹تومن واسه فروشندگی کم نبوده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چی بگم

اگر میتونی کلا فراموش کن جلوش که فراموش کنه

یا یکدفعه بگو همه چی حل شد مغازه دار اشتباه کرده

دروغت شاخدارم بود باشه ولب اینقدر شاخ داشته باشه که شوهرت دیگه حرفی نزنه

میزان حقوق مشخص بوده دیگه 

کم بوده خوب از اول قبول نمیکرد بره اونجا 

عزیزم از اول ای کاش شوهرت متوجه نمیشد 

حالا جمعش کن بگو حقوقش رو کم داده بودن گفته بودن روی جنس بکش پورسانت مال خودت 

ولی بگم‌

باور کن برا ما پیش اومد 

اخرش طرف در رفت 

ما موندیم و تعذیرات و شکایت مردم و جریمه 

اینکارا عاقبت نداره 

اونم گفته ضامن بشه بابات قبول نکنید و تمام

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

کار بابات درست نبوده حالا کاری هم نیست که بخوای خودتو ناراحت کنی.خوب شاید یه سری مشتری ها پول دار بو ...

الان آدم یک کیلو میارم بخواد بگیره مغازه با مغازه قیمتش فرق داره ولی آدم از اطرافیان خودش انتظار نداره