2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید یه چیز راجبه پدرم بهتون بگم شما بگید چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 59 پست
کل حقوق این ماه بهش نداده راستی اینم یادم رفت بگم پسره صاحبکارش رفت با یکی درگیر شد ۱۴۰ میلیون براش ...

خاک تو سر اون پسر کنن آدم که نیست چرا اینطوری شدن پسرا

یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینک میگی خوشحال شده نشون دهنده اینه خیلی از بابات خوشش نمیاد حالا علت چیه نمیدونم

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

آره میگه اینا بهم ۹ تومن حقوق میدادم و ازم بیگاری می‌کشیدم و پوله قند و چای هم بهم نمیدادن 

خب تاوانش را باید مردم بیگناه بدن تو این گرونی و نداری و بدبختی؟!

و در باریکه ی سرد روحم امید جوانه می زند  

اکه با کم بودن حقوقش و بیکارش مشکل داشت دیگه نمیرفت نه که دزدی کنه! وفتی با نه تومن و شرایط کار قبول‌کرده بره یعنی‌قبول‌داره شرایط رو رو و راضیه نه که یواشکی ناراضی باشه و چون از صاحبکارش‌ناراضیه از مردم دزدی کنه!‌ نمیدونم چرا اینجا همه به شما هم راهکار دروغ گفتن دادن!‌‌ اشتباه باباتون به شما مربوط‌نیست ولی جای دفاع هم نداره ازشون مقابل شوهرتون دفاع نکنید و دروغ هم نگید وگرنه شبیه هم به نظر میرسید!

کار پدرت درست نبوده ولی دلم واسش کباب شد 

گرونی خیلی بهش فشار اورده

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی