2777
2789

مثلا من برای شادی روح مامان عزیزم چیکار کنم؟؟ براش قرآن میخونم هر روز فاتحه میدم با پول خودش کمک نیازمند انجام دادم بعد چهلم هر مبلغی از پولش اضافه اومد میخوام به یه نیازمند واقعی اون پول و ببخشم (در حد پنج میلیون) مامانم بشدت عاشق کمک به نیازمندا بود تا میتونست دست نیازمند و میگرفت اینجوری خوشحال میشه؟ غذای مورد علاقه شو درست کردم و بین فامیل و همسایه و چند تا گدا دوره گرد خیرات کردم برای چهلم هم غذا میدیم راسته میگن غذایی که فرد متوفی دوست داشت و خیرات کنیم به روحش میرسه؟؟هر چی به ذهنتون میرسه و میدونید رو بهم بگید کلی هم لباس نو و آکبند داره اونا رو خانه سالمندان قبول میکنه بدم؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم واسه بچه های کلاس پسرم شیرکاکائو و ژله میخرم به معلمش میگم به بچه ها بگید صلوات بفرستن برای ...

خدا مادرتون رحمت کنه من تصمیم دارم بگردم تو فامیل های دور مامانم برام تحقیق کنن کی خیلی نیاز مالی داره و پول لازم اون پنج تومن و بدم به اون شخص 

روحشون شاد عزیزم

اونا نرفتن کاملا شاهد زندگی ما هستن و وقتی میبینن ناراحتیم نگران و ناراحت میشن

اگه می خواین روحشون شاد باشه در طول روز باهاش صحبت کن انگاری کنارته 

مثلا بگو مامان ببین چقدر با سلیقه شدم دیگه ظرفا رو شبا می شورما خوبه ؟؟👌👌

یا مامان امروز آش رو با دستوری که دوست داشتی درست کردم

و...

بهش تموم حرفات رو توی نامه بنویس

ما هممون توی این دنیا مهمون هستیم اومدیم نقش هامون رو ایفا کنیم و بریم پس بالاخره بهم میرسیم نزارین نگرانتون باشن 

میتونید حبوبات و سویا و ماکارونی و روغن بگیرید ببرید برای محله های فقیر(بسته غذایی) راستش اینقدر در فصل سرما وضعیت معیشت مردم وخیم میشه که مطمئن باشید خودتون بالاخره به نتیجه میرسید چکار کنید. 

روحشون شاد عزیزم اونا نرفتن کاملا شاهد زندگی ما هستن و وقتی میبینن ناراحتیم نگران و ناراحت میشن ...

من هر روز سر خاکش یه ساعت میشینم و باهاش حرف میزنم از همه اتفاقات تعریف میکنم