2777
2789
عنوان

خیلی هوس خوردن دارم😩

1159 بازدید | 44 پست

بنظرتون چیکار کنم؟ راهکاری دارین؟ خیلی ولع خوردن دارم. خیلی دوست دارم همش بخورم. هر چقدر کاهو کلم میخورم و معده ام رو پر میکنم بازم دوست دارم یه چیزی بخورم.  چونکه خودم اشپزی میکنم هوس میکنم بخورم.  اراده ای ندارم به نخوردن. 

چیکار کنم که نخورم و اشتهام کور بشه؟ وزنم خیلی بالا رفته

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر تو عنوانت بنویس خوردن غذا با تشکر:)

منم منحرف شدم😂😂

{۱۴۰۲/۸/۱۷} بهترین تاریخ عمرم>> :)))❤️❤️وزن الانم۶۲|هدف اول ۵۵|هدف نهایی ۵۰😁تو تاپیک های جن و ارواح حتمااا تگم کنین😃 ✋🏻
خواهر تو عنوانت بنویس خوردن غذا با تشکر:)

تسبیح من کووووووو

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

گرسنگی عصبی داری. ذهنت رو در لحظه بگرد ببین چی ازارت میده که بجاش میخوای غذا بخوری.

مثلا من اگر از کسی ناراحت شم میرم سر یخچال، بدون اینکه بفهمم ناراحتم. باید دست نگه دارم از خودم بپرسم چیشده چرا اینجام و مشکل درونیم رو حل کنم بجای خوردن غذا.

اینجوری فعلا ۴ کیلو کم شدم.

کانال مینی‌مال نویسی هام در تل: https://t.me/wayafzood