2777
2789
عنوان

خواهری در حقم بکنید💔🙏🏻

142 بازدید | 15 پست

حاجت بزرگی دارم عزیزان،فقط خود خدا میتونه براوردش کنه.به هر دری زدم تاحالا نشده.ازتون میخوام برام دعا کنید ویزا بدن بهم ایندفعه…

انشاءالله هرکس از ته دلش دعا کرد تا اخر این ماه حاجتشو بگیره🙂🙏🏻❤️

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو هم برام دعا کن  برات صلوات میفرستم ویزای کجا؟

حتما فدای تو بشم.فرانسه

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

عزیزم نذر کن از امروز یه دور تسبیح صلوات بفرس هدیه ب حضرت زینب تا ۲۱روز ....بعد ۲۱روز دیگ ک انشلا حاجتتو گرفتی ۲۱ تسبیح بگیر پخش کن...تازه ۲۱ روز دیگ ولادت خانم هستش😍

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

انشاالله که بهت بدن:) ♥

قربون دلت بشم

انشالله حاجت روا بشی همین امسال❤️✨

حتما فدای تو بشم.فرانسه

عزیز دلی

انشاالله زودی ویزا بشی 

کی جوابش میاد؟ تحصیلی میخوای بری؟ 

من شنیدم فرانسه خیلی خوب ویزا میده

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
عزیزم نذر کن از امروز یه دور تسبیح صلوات بفرس هدیه ب حضرت زینب تا ۲۱روز ....بعد ۲۱روز دیگ ک انشلا حا ...

چشب حتما عزیزم مرسی❤️🤲🏼✨

عزیزم نذر کن از امروز یه دور تسبیح صلوات بفرس هدیه ب حضرت زینب تا ۲۱روز ....بعد ۲۱روز دیگ ک انشلا حا ...

عزیزم یعنی حاجت بگیری باید تسبیح بخری؟

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
عزیز دلی انشاالله زودی ویزا بشی  کی جوابش میاد؟ تحصیلی میخوای بری؟  من شنیدم فرانسه خیل ...

من یبار اقدام کردم ریجکت شدم تحصیلی

نه اصلا راحت نمیده…متاسفانه.

امسال خالم ویزا شده میخواد درخواست بده ببینه منم میتونم همراهش بشم یا نه.ولی خیلی بعیده:))

عزیزم یعنی حاجت بگیری باید تسبیح بخری؟

اره عزیزم ..میگن نذرش اینجوریه... منم دوروز دارم انجام میدمش...دعام کن

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم