2777
2789

سلام دوستای گلم ، من و همسرم بسیار عاشقانه ازدواج کردیم ، حداقل من اینطوری فکر میکنم  ، خیلی محترم و نجیب و خوش رفتار بود و سر به زیر 

حالا ۴ سال از زندگیم گذشته ، و خیلی بی ادبانه با من صحبت میکنه ، مخصوصا توی جمع حالت خودنمایی به من بد نگاه میکنه و یه جوری انگار بخواد من رو ضایع کنه 

خیلی خیلی تعجب میکنم ، من همیشه این حس رو بهش میدم که ما همراه هم و پشت همیم، وقتی هم دعوا میکنیم میگه من همینم ، 

چکار کنم؟ 

همسر من هیچی نداره ، هیچ امتیازی ، فقط مودب بود و محترم ، که حالا اونم دیگه نیست 

چند سالتونه

برید مشاور

حال و هوای تو باز به سرم زده🎶...حال دلم بده قلبمو پس بده🎵...وقتشه کم بشه از غم اینهمه خاطره وقتشه فکر تو بگذره🎶...عشقتو پس بگیر از من غم زده🎵...تو کجایی بیا قلبمو پس بده💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید یجایی یجوری رفتار کردی که غرورش شکسته الان داره جبران میکنه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

الان خواهرم به یه پسر علاقمند شده فوق العاده مودب و محترمه و خواهرم شیفته همین ادب و احترامش شده

همه چیز تغییر میکنه 

حتی ذائقه هر آدم هفت سال ن یه بار تغییر میکنه 

و من به این واقعیت رسیدم

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...

اره ، عوض میشن ، هرکس بهم میگفت با یه ادم خوب پولدار ازدواج کن ، جلوی همه ایستادم گفتم معیارم عشق ادب و احترامه   گفتم دلم میخواد همسرم دوست و همراهم باشه ،  الان فهمیدم وقتی ازدواج میکردم با چیزهایی که توی ذهنم بوده ازدواج کردم وگرنه طرفم یه مرد بی ادب و کینه ای و سرشار از عقدست

که تازه دلش میخواد توی جمع با زنش بد باشه این و افتخار میدونه