2777
2789
عنوان

اختلاف عقیده

161 بازدید | 10 پست

من سنم زیاد نیس میخواستم از شما که بیشترتون مادر هستید بزرگترید بپرسم 

من دو سال از کسی خوشم میاد و احساس میکنم اونم از من خوشش میاد ولی بخاطر اختلاف عقیده و اینا پا پیش نمیزاره البته بگم اون ادمیه که اعتقاد داره ولی عمل نمیکنه 

من هنوز کامل متوجه نشدم این فازش چیه یه بار با من خیلی خوب رفتار می‌کرد یه بار بهم پیام داد انقد خوب حرف زد که خودم باورم نمیشد میگفت من به عقایدت احترام میزارم و هرجوری که دوست داری باش  بعد یه بار که من بهش پیام میدم میگه شما؟ 

یجوریه انگار اصن من سیو ندارم تورو 

بعد ما یه دوستم داریم واسطه بود بینمون که الان قه. هستن حالا این یکی دو بار دیده بود منو بیرون بعد چند مدت پیام داده بود که شماره منو بگیره ازش که دلم برا صداش تنگ شده 

حس بلاتکلیفیه واقعا

کنکوری ام میشه برا موفقیتم یه صلوات بفرستی🩵✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دین و مذهبش فرق میکنه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بنظر من و طبق تجربه و چیزایی که دیدم اختلاف عقیده یکی از بزرگترین اختلافای زنرگیه و هرچی میگذره دعواها بیشتر میشه.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

عقاید هرشخص یه چیز شخصیه تا وقتی که باعث آزار طرف مقابل نشه،اگه میبینی موردی آزارت میده ونمیتونی باهاش کناربیای،بزارش کنار ضمن اینکه این فرد گویا ثبات شخصیتی نداره

بالاترین نوع رهایی،آزاد شدن از نظرات دیگران است🦋🌱