2777
2789
عنوان

شوهرم پول ميفرسته براي خونواده اش

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 31 پست

منم جای تو باشم ناراحت میشم

ولی یه‌چیزی بهت بگم. اصلا پدر خودت رو با پدرشوهرت مقایسه نکن. خیلی مقایسه اشتباهیه. خب معلومه شوهرت پدر‌خودش رو اولویت قرار میده....در قبال پدر شما مسوولیتی نداره ...من شاغلم. گاهی به‌مادرم پول قرض میدم. به شوهرمم نمیگم و اصلا به اون ارتباط نداره....حالا شوهرم بیاد بگه چرا به مادر خودت پول‌میدی ولی به مادر من پول‌ نمیدی خب خیلی عجیبه برام....

البته همسرت باید اول رفاه شما رو فراهم کنه و پدر مادرشم مهم هستن....اما خواهر برادرش دیگه واقعا ربطی نداره به شما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر واقعا پدرش دستش خالیه اصلا به روی شوهرت نیار.. چون مطمئن باش از دعای پدر و مادرش زندگیت پر از خی ...

باباش وضعش بد نيست كار ميكنه پول در مياره در حد بخور نمير دارن ولي خب كمكش ميكنه من نميگم كمك نكنه ولي با پول خيلي زياد مخالفم و ناراحتم ... ولي باباي من اصلا وضع خوبي نداره خيلي سعي ميكنم كمكش كنم روم نميشه زياد از شوهرم پول بگيرم الان فهميدم اينقد داره خرج خونواده اش ميكنه ناراحت شدم

دعوا و اعتراض برا وقتی هست که کم و کسری برای شما بذاره.. اگر به روش بیاری فقط ممکنه باعث دعواتون بشه و بار بعد دیگه اصلا نمیذاره متوجه بشی.. زندگیه شیرینت رو خراب نکن..خدا رو شکر کن که میتونه کمک حالشون باشه و اونا هم دعاگوتون باشن

منم جای تو باشم ناراحت میشم ولی یه‌چیزی بهت بگم. اصلا پدر خودت رو با پدرشوهرت مقایسه نکن. خیلی مقای ...

درست ميگين ولي خب منم در قبال پدر و مادرم مسئولم اگه نياز داشته باشن و كمكشون نكنم كي كمك كنه

متاسفانه شاغل نيستم ولي تو كاراي شوهرم بعضي وقتا كمكش ميكنم

من در مراودات مالي همسرم دخالت نميكنم

پول خودشه

انچه بايد خرج ما ميكنه

بقيع اش به من ارتباطي نداره..

گاهغ حتي از من قرض ميگيره لازم باشه ولي من حتي اجازه نميدم به خودم بپرسم چرا؟

منم در مقابل خرج پولم به ايشون جواب پس نميدم..

براي مامانم طلا مبخرم براي مادرشوهرم نهايت لباس مثلا

بباد بگه چرا؟ مبگم به تو چ پول خودمه

توقعت غير منظقي هست ك له باباي تو و باباي خودش يكي بده.

ميخواي به خانوتده كممي كني برو سركار كمك كن.

💕

چطور میتونید بگید به خواهرم مادرم پول بده 

اگه خودش درک داشته باشه کمک می‌کنه 

خودتون کار کنید به خانوادتون پول بدید 

غرور ندارید

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
باباش وضعش بد نيست كار ميكنه پول در مياره در حد بخور نمير دارن ولي خب كمكش ميكنه من نميگم كمك نكنه و ...

از حقی که برای خودته و واجبه که شوهرت بهت بده پس انداز کن و به پدرت کمک کن.. خیلی هم خوبه وپدرت رو خوشحال میکنی .. ولی با کمکش به خانواده ی خودش مخالفت نکن..الکی مشاجره راه ننداز.. بخدا فقط از ارزش خودت پیش همسرت و خانواده اش کم میکنی

باباش وضعش بد نيست كار ميكنه پول در مياره در حد بخور نمير دارن ولي خب كمكش ميكنه من نميگم كمك نكنه و ...

عزیزم شما از پول شوهرت نمیتونی به پدرت کمک کنی....نه قانونی....نه شرعی....

شوهرت باید رضایت داشته باشه....یک ریال بدون رضایت همسرت به خانواده ت بدی حرامه....

اما پدر مادر همسرت میتونن از اموال پسرشون در حد رفع نیاز بردارن...حتی پدر مادر دور از جون شما باشه از بچه ارث می برن. 

اینا مسایل حقوقی هست که باید بدونید. 

شما هم اگه درآمدی داشته باشی میتونی بدون اجازه همسرت به خانواده ت بدی. 

کلا مقایسه ت اشتباهه

درست ميگين ولي خب منم در قبال پدر و مادرم مسئولم اگه نياز داشته باشن و كمكشون نكنم كي كمك كنه متاسف ...

ببخشید این دیگه خواسته ی زیادیه که شوهرتون کمک خرج پدر شما باشن جانم 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......