2777
2789
عنوان

بیاینننن کمکککک🔞🥲🥲🥲

104 بازدید | 4 پست

بچه ها من بیمارستان امروز بستری شدم بعد کنار دستشویی بیمارستان ی نگهبان جوون هست اصلا ی جوریه بعد به من گفت شارژر داری گفتم آره یهو هول شدم گفتم ،بعد گفتم لازم دارم بعد گفت تموم شد برام بیار 

حالا اگه اومد جلو در یا دیدمش چی بگم؟؟نمیخوام بدم بعد اصلا استرس گرفتم

ای دل بلایی دلبر🧟‍♀️بالا بلایی دلبر ،در انتظارم...بقیش رو دیگه بلد نیستم😂کاربر خانممم😌

:/

رودروایسی نکن 

چون شیفت نگهبانیش عوض بشه ممکن یادش بره پس بده 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اعصابت مسلط باش باش اول منم استرس گرفتم

به خدا خودم استرس گرفتم بعد ی خانوم هست اینقدددوو حرف میزنه مغزمو خورد ولی پسر اومد میگم ببخشید خودم لازم دارم

ای دل بلایی دلبر🧟‍♀️بالا بلایی دلبر ،در انتظارم...بقیش رو دیگه بلد نیستم😂کاربر خانممم😌
:/ رودروایسی نکن  چون شیفت نگهبانیش عوض بشه ممکن یادش بره پس بده

عههه راس میگی شاید رفت